Rihanna, vocea unui nou proiect Dreamworks

de Cristina Grigore în 21 Iun 2012
Rihanna, vocea unui nou proiect Dreamworks

Dreamworks a anunţat un nou film de animaţie cu lansarea în 2014, ale cărui voci ar putea fi, printre altele, cea a cântăreţei-actriţe Rihanna şi cea a actorului din serialul The Big Bang Theory, Jim Parsons.

Potrivit The Hollywood Reporter, animaţia va avea la bază cartea pentru copii a lui Adam Rex, The True Meaning of Smekday, extrem de apreciată de critici si una din recomandările de top ale publicaţiei New York Times.

Povestea are în centru o rasă extraterestră prietenoasă care se retrage pe Pământ pentru a se ascunde de inamicii săi. Când unul dintre aceştia îşi deconspiră poziţia şi atrage vânătorii pe urmele lui, aventura începe. El fuge împreună cu o adolescentă, încercând să scape cu viaţă, şi se trezesc în curând într-o călătorie lungă şi fără ţintă printr-un continent american post-apocaliptic.

De scenariu se vor ocupa autorii lui Get Smart, Tom J. Astle şi Matt Ember. Rihanna şi-a făcut recent debutul pe marile ecrane în Battleship. Parsons îşi va relua din luna septembrie partitura lui Sheldon Cooper în cel de-al şaselea sezon din The Bing Bang Theory.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CmrsCristina pe 21 iunie 2012 11:03
Ce vrea si asta de la vietile noastre?
chris-T pe 21 iunie 2012 23:59
Bani !
byMaRyUs. pe 21 iunie 2012 15:19
Vad ca in ultimul timp apare in din ce in ce mai multe proiecte legate de film, cu care nu are nici o treaba.
Bagati-ne pe gat pseudoactori...

ddman pe 21 iunie 2012 16:34
Ce tot o dati cu Battleship?! Nu ma dau amator de filme de arta (ca nu sunt, ba chiar prefer filme de genul acesta din care face parte) dar Battleship este o aiureala. Am vizionat cred 30-40 minute din el pana mi-am pierdut rabdarea. Joaca si asta in film cu o tunsoare baieteste si cu o sapca pe cap si e mare actrita. Mai lasati-ne cu de-alde astea.
ddman pe 21 iunie 2012 16:35
Sa isi vada de cariera muzicala!
Ottomanu pe 21 iunie 2012 16:44
Guitz guitz suna mai bine decat aceasta "cantareata"
Bayard pe 21 iunie 2012 21:52
Si Justin Timberlake a inceput cam penibil in primele filme si a progresat apoi extraordinar.... daca ea isi doreste sa joace in filme si chiar gaseste oameni care sa o angajeze, de ce sa ne suparam noi? :)
chris-T pe 21 iunie 2012 23:51
E sexy ! E in voga ! Nu prea are talent si mai e si super aroganta !
Nu ca as cunoaste-o , dar asa reiese !
Eu zic sa se tina de muzica ca daca se da pe filme si nu-i iese (ex: Battleship) cine stie daca va mai fi relevanta la revenirea in muzica ca in afara de hit-uri nu prea are nimic altceva !

chris-T pe 21 iunie 2012 23:52
Ei si mai e si competitia !
Fox au luat-o pe Bey pentru Epic .... Trebuia si Dreamworks sa recruteze un superstar !

lmfaooo Da chiar nu o suport pe R .

alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2012 15:33
sunt curios ce o sa iasa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells