Regizorul lui Harry Potter va produce un film despre copilăria lui Iisus

de Cristina Grigore în 7 Dec 2011
Regizorul lui Harry Potter va produce un film despre copilăria lui Iisus

Chris Columbus, regizorul lui Harry Potter, are în plan producţia unui film despre viaţa şi evenimentele din copilăria lui Iisus Hristos, scrie Variety.

Împreună cu cei de la CJ Entertainment, Columbus a achiziţionat dreptul de a aduce pe marele ecran cele descrise de Anne Rice în cartea sa, Christ the Lord: Out of Egypt.

Până acum, cea mai cunoscută adaptare pentru marele ecran după un roman al cunoscutei autoare americane este Interviu cu un Vampir.

Romanul despre copilăria lui Iisus are ca punct de pornire plecarea acestuia din Egipt la vârsta de şapte ani, împreună cu familia, având drept scop reîntoarcerea în Nazaret şi descoperirea menirii sale în această viaţă.

Regia şi scenariul peliculei le vor reveni lui Cyrus Nowrasteh, respectiv soţiei acestuia, Betsy Nowrasteh.

Vorbind despre proiect, Columbus – care a regizat primele două filme Harry Potter şi a fost de asemenea producătorul primelor trei din serie – a spus: „Pelicula are potenţialul de a se înscrie în categoria clasicelor cinematografiei, devenind un film care va emoţiona publicul de toate vârstele din toate colţurile lumii”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 7 decembrie 2011 14:10
Ador filmele emotionante pentru orice varsta, iar atuul lui Chris Colombus e de a crea printre cele mai bune filme de familie.
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2011 16:59
toate filmele lui sunt incredibile . sunt sigur ca si acesta va fi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells