"Regina Fecioara" la Hallmark Channel

20 Feb 2008
"Regina Fecioara" la Hallmark Channel

Pe 14 si 21 Martie, de la ora 22.00, veti putea urmari la Hallmark Channel "Regina Fecioara". De la printesa adolescenta la regina desavarsita, Anne-Marie Duff joaca rolul Elizabeth I in aceasta adaptare fantastica despre domnia care a transformat Anglia intr-o mare putere a lumii. Drama exploreaza zilele petrecute de ea inchisa in Turnul Londrei de sora ei vitrega, Regina Mary.

Sfasiata pentru totdeauna intre datorie si dorintele personale, tanara Elizabeth lupta pentru viata ei si pentru ceea ce considera ca ii apartine de drept ca fiica protestanta a lui Henric al VIII-lea – tronul. Sunt prezentate evenimente politice si istorice importante din timpul domniei lui Elizabeth si modul in care ea incearca sa impace viata sa personala si marea poveste de dragoste cu Robert Dudley, cu presiunile pozitiei de monarh.

Numeroase actrite au mai intruchipat-o pe Elizabeth I pana acum: Cate Blanchett (de doua ori), Sarah Bernhard (1912), Flora Robson (1937, 1940), Bette Davis (1939, 1955), Judi Dench (1998), Margot Kidder (2001) sau Glenda Jackson (1971).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells