Rango, „şeriful” box-office-ului american

de Cristina Grigore în 7 Mar 2011
Rango, „şeriful” box-office-ului american

Colaborarea dintre Gore Verbinski şi Johnny Depp a dat din nou roade. Producţia de animaţie Rango, în care Depp dă glas amuzantului cameleon cu acelaşi nume, s-a instalat fără probleme în fruntea clasamentului de box-office american, încasând la debut 38 de milioane de dolari.

Pe locul doi se află The Adjustment Bureau, thriller-ul SF al lui George Nolfi, în care Matt Damon şi Emily Blunt dezvoltă o poveste de dragoste complicată de elemente fantastice, angajaţi ai Agenţiei Destinului împiedicându-i să fie împreună. Filmul încasează în acest week-end 20,9 milioane de dolari, mult mai mult decât precedentul film al lui Damon, Hereafter, care a obţinut doar 12 milioane în prima săptămână pe marile ecrane.

Un al nouă lansare a acestui week-end este Beastly, o recreere modernă a poveştii Frumoasa şi Bestia, cu Alex Pettyfer şi Vanessa Hudgens în rolurile principale. Pelicula strânge 10,1 milioane de dolari de la spectatori şi se opreşte pe locul 3. Este aproape cât a câştigat I Am Number Four, un alt film în care apare Pettyfer, săptămâna trecută, când se afla pe patru. A coborât acum pe 9 şi a mai încasat 5,7 milioane.

Aflate pe primele locuri ale săptămânii trecute, Hall Pass, Gnomeo and Juliet şi Unknown se află acum pe locurile 4 (cu 9 milioane), 5 (6,9 milioane), respectiv 6 (6,6 milioane de dolari). The King’s Speech, pe 7, şi mai strânge 6,5 milioane de dolari, iar pe 8 găsim Just Go With It, comedia lui Adam Sandler (6.5 milioane).

Justin Bieber: Never Say Never este pe cale să părăsească top 10, fiind ultimul clasat de această dată, cu 4,3 milioane de dolari încasări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 7 martie 2011 10:45
Ce frumos!
Ar fi fost frumos sa stim si % "compozitia" specatorilor pe categorii de virsta !
Sa vedem daca in articolul cinemagia "Cronică Rango: film pentru cinefilii împătimiţi
" unde l-ati caracterizat ca fiind
"Prea greu de digerat pentru copii, cu o acţiune prea diluată pentru adulţi, animaţia Rango - cu vocea lui Johnny Depp în rol principal - se salvează cu trimiterile la o mulţime de alte filme, pentru cinefilii împătimiţi."
ati avut "fler" !!!

dan pe 7 martie 2011 11:31
am vazut Rango si, vizual, e foarte tare. nu mi-a placut la fel de mult ca tangled sau toy story, dar, per total, merita. e amuzant!
legolas05 pe 7 martie 2011 14:11
era de asteptat...abia astept sa il vad si eu
Sync pe 7 martie 2011 18:00
nici o surpriza
liferobotdog pe 7 martie 2011 21:55
Normal ca avut incasari asa de mari. Numai daca vezi pe afis "From the director of Pirates of the Caraibbean" si "Johnny Depp" intri in sala de cinema.
nico pe 26 martie 2011 16:32
abia astept sa o vad pe kristen stewart in ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells