Primul concept-art pentru Dracula, din animaţia 3D Hotel Transylvania

de Cristina Grigore în 1 Nov 2011
Primul concept-art pentru Dracula, din animaţia 3D Hotel Transylvania

Sony Pictures Animation a publicat pe contul său de Twitter primele imagini concept-art pentru animaţia Hotel Transylvania, semnalează Collider.

Va fi debutul regizoral în lungmetraje de animaţie al lui Genndy Tartakovsky, un guru al animaţiei responsabil de creaţii precum Samurai Jack şi ultimul sezon al Star Wars: Clone Wars. Adam Sandler îşi va împrumuta vocea unui personaj de legendă românesc, vampirul Dracula, protagonistul acestei producţii, în care îşi mai fac loc şi alte creaturi faimoase, sinonime cu misterul sau frica – Frankenstein, Mumia, Omul Invizibil.

În această peliculă, Hotelul Transylvania este construit de Dracula pentru fiica sa adolescentă, Mavis, fermecată de poveşti elaborate, pline de aventură, drept un loc în care monştrii sau alte personaje înfricoşătoare pot exista fără intruziunea oamenilor obişnuiţi. Dracula se ocupă de hotel şi creaturile sale întunecate fără niciun fel de probleme, însă sosirea la hotel a unui tânăr care se îndrăgosteşte de Mavis pune în pericol colţişorul de rai creat doar pentru el şi fiica sa.

Programat pentru lansare în toamna anului viitor, Hotel Transylvania 3D va beneficia şi de colaborarea lui Kevin James (Frankenstein), Fran Drescher (Mireasa lui Frankenstein), David Spade (Cocoşatul de la Notre Dame), Steve Buscemi, alături de Molly Shannon (o pereche de vârcolaci), Cee-Lo (Mumia) şi Andy Samberg (Jonathan, băiatul îndrăgostit de Mavis).



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 1 noiembrie 2011 14:27
acest film suna foarte bine , chiar si pentru o animatie .
chris-T pe 1 noiembrie 2011 16:03
Ce tare ! .... O premiera 2012 chiar de Halloween ar fi super !
legolas05 pe 1 noiembrie 2011 17:11
suna interesant,insa mai fain era daca era film nu animatie
teddybearpictures pe 11 aprilie 2012 23:06
Abia astept sa-l vad. Oare cum va fi. Suna incitant Muaaahahahaha..... muaahhahahaha

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells