Premiera cu Marlene Dietrich: Martorul acuzarii.

de Gloria Sauciuc în 2 Iun 2008
Premiera cu Marlene Dietrich: Martorul acuzarii.

Pe 18 Iunie 2008, de la ora 21:30, The MGM Channel o prezinta pe Marlene Dietrich - un adevarat icon cinematografic in drama Martorul acuzarii/ Witness For The Prosecution (USA, 1958). Tyrone Power si Charles Laughton i se alatura actritei devenind protagonistii acestei drame petrecute in sala de judecata, unde un tanar este acuzat de uciderea unei vaduve bogate, dupa ce afla ca aceasta l-a inclus in testamentul ei. Regia e semnata de Billy Wilder.

Dupa ce a primit rolul cantaretei in "The Blue Angel", Marlene Dietrich a fost dusa la Hollywood unde s-a bucurat de un mare succes. A devenit cetatean american si cea mai bine platita actrita a timpului ei – fiind renumita pentru vocea joasa, ochii seducatori si picioarele sale.

Ea este si autoarea unor replici devenite - de asemenea - celebre: "In Europa, nu conteaza daca esti barbat sau femeie - facem dragoste cu oricine pe care-l gasim atragator".

Marlene Dietrich a fost fiica unui ofiter de politie german si, cu toate acestea, a avut curajul sa se inscrie in cabaret, inca din anii '20, .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells