Poster nou pentru Harry Potter and the Deathly Hallows 2

de Cristina Grigore în 24 Mai 2011
Poster nou pentru Harry Potter and the Deathly Hallows 2

Faţă de primul poster al mult aşteptatului Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, cel lansat acum de Warner Bros. nu sugerează la fel de puternic dramatica confruntare finală, însă lungeşte suspansul fanilor până la ultima parte a ultimului film al seriei.

Aşa cum anunţă şi textul, totul ia sfârşit în această a doua parte a peliculei, în care tânărul magician şcolit la Hogwarts hotărăşte să-şi elimine definitiv dușmanul de moarte, lordul Voldemort.

Fantastica continuare a aventurilor lui Harry, Ron şi Hermione va debuta pe marile ecrane pe 15 iulie, iar Emma Watson ne “avertizează”: “Este cel mai bun [film], pentru că este finalul. Ne-am implicat total, trup şi suflet – chiar şi lacrimi – în realizarea lui. Efectele speciale sunt uluitoare. Veţi vedea o nouă Hermione. Va semăna mai mult cu Lara Croft” a declarat actriţa pentru Newsweek, adăugând „Va fi ca o călătorie de două ore cu roller-coaster-ul”.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 24 mai 2011 11:48
Lasand deoparte the striking resemblance cu Victor Ponta, stau sa ma intreb pana cand o sa-l mai distribuie pe actorul asta in rol juvenil... Chiar sper sa fie ultima picatura de profit stoarsa din tema Harry Potter, pentru ca deja ideea e prafuita rau de tot iar actorului i se vad deja ridurile pe sub machiaj.
aslan pe 24 mai 2011 12:44
Nu prea are cum sa i se vada ridurile de sub machiaj la doar 22 de ani cati are dar daca zici tu.....
Ariel6 pe 24 mai 2011 13:55
@zeno.marin ...Parerea ta ..si in plus ce vroiai? Sa schimbe actorul din primele 6 filme ,doar pt ca a crescut si pt ca i se vad ridurile pe sub machiaj ? :)) Oricum a crescut si personajul din film , nu numai actorul !
cristi23 pe 24 mai 2011 14:31
totusi parca mai tare e primul poster.....in care apare fata in fata cu cap de mort
zeno.marin pe 24 mai 2011 15:41
@Ariel6 - Scuze, eu recunosc ca am o problema cu succesul de masa (si de casa) al anumitor fime. Ai observat probabil ca de fiecare data cum apare un film de animatie, aici scuze ca divaghez un pic, ne trezim ca apar si o tona de jucarele, masinute, parcuri tematice etc. toate inspirate de filmul respectiv. Asta pana cand desigur lumea se satura si le arunca la gunoi sau le trimit in tarile sarace, ca a noastra ajungand in cele din urma in magazine second hand, la ani de zile dupa epuizarea isteriei comerciale de masa provocata de acel film.

Desi imi dau seama de nota retorica din intrbarea ta, sa stii ca inlocuirea unui actor poate fi o solutie, in special cand e vorba de filme cu copii. Imagineaza-ti un McCauley Culkin inca "Singur Acasa" la varsta de acum... Dar un lucru treubie precizat: solutia aceasta NU e buna de regula, dovada numeroasele esecuri (ex. Star Wars -2, -1, 0, Rocky XVI, XVII sau Terminator 3.14).

Solutia decenta este sa nu se mai "intinda coarda" cu seria de filme, pentru ca hainele actorului au ramas deja cam mici...
Ce voiam sa spun de fapt, mai in gluma mai in serios, este ca exista o tendinta usor de observat de a specula la maximum entuziasmul fanilor. Problemea e ca "Sechelele" acestea se termina cel mai des in plictiseala.

zeno.marin pe 24 mai 2011 15:47
@HarryCineastul3 - potoleste-te daca vrei sa mai ai utiliaztor pe acest site. Vei capata in scurt timp un prim avertisment de la administratorii site-ului.
Ariel6 pe 24 mai 2011 15:59
@zeno.marin Da, ok..am inteles ce vrei sa spui...dar crede-ma ca pentru cei care au citit cartile si sunt fani de cand erau mici..nu se termina niciodata in plictiseala. Mie nu mi se pare ca s-a "intins coarda" cu Harry Potter. Sunt 7 carti..trebuia sa apara tot 7 filme...si la chestia pe care ai spus-o cu " Singur acasa" si McCauley Culkin...Harry Potter 7 nu mai este un film pentru copii, ei deja sunt adulti. ( si in carte si in film ) . Apropo..dar tu ai vazut vreodata Harry Potter ?
zeno.marin pe 24 mai 2011 16:19
@Ariel6 - Da, am avut curiozitatea sa vad Harry Potter tocmai pentru popularitaea sa enorma. Am vazut insa doar primul film, fara sa raman insa "fan". Acum sigur, orice discutie se poate incheia destul de abrupt invocand motivul gusturilor care nu se discuta...
Sincer insa prefer alt gen de filme. Am intrat pe aceasta pagina doar pentru ca imaginea cu ochelari rotuzi imi aducea aminte de un politician pe care il vad tot mai des la TV - "tanarul" Ponta, pentru care marturisesc ca n-am nicio simpatie :))) Acesta "sufera" de probleme similare cu ale actorului din Harry Potter - a imbatranit, dar toata lumea il considera inca... lipsit de maturitate. Asa ca n-am putut sa ma abtin. Fara sa vreau vad insa ca am reusit sa jignesc fanii (printre care inclusiv un huligan)....
Toate cele bune!

AeroX pe 24 mai 2011 18:10
zeno.marin, uite aici: http://www.cinemagia.ro/filme/the-woman-in-black-558954/
Dar totul tine de varsta! Cu timpul va avea si Daniel Radcliffe roluri mai multe in concordanta cu varsta. Nu cred ca se va intampla cu el ce s-a intamplat cu Macaulay Culkin. Trio-ul Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint va fi destul de cautat! Nu stiu daca vor mai avea vreodata o asemenea notorietate pentru alte filme in afara de Harry Potter, dar de jucat in filme vor mai juca.
Cum ti-as spus si Detergent6, avand in vedere acele 7 carti, cat si faptul ca filmele bazate pe acestea au avut mare succes...n-avea mai deloc sens schimbarea actorului principal. Deja seria a luat o intorsatura ciudata(dar acceptata de majoritatea in cele din urma) de la al 3-lea film cand s-a schimbat actorul care il juca pe cel mai intelept si puternic vrajitor din lumea HP, de asemenea si directorul scolii de magie, Hogwarts: Albus Dumbledore. Primul actor a decedat din cauza unei forme rare de cancer.

HarryCineastul3, ce naiba, nici nu ma mira de ce privesc unii de pe acest site fanii HP cu repulsie!. Controleaza-ti vorbele! Te apuci chiar sa jignesti si administratorii site-ului fara vreun motiv bine intemeiat! Exemplu: pagina filmului Piratii din Caraibe:Pe pe si mai tulburi...

Cat despre articol, asta nu va fi oricum posterul final. E prea nesugestiv! E doar un "alt poster".

Ariel6 :)) sper ca nu te-ai suparat.

Apropo de Victor Ponta: http://www.trilulilu.ro/happyfishtv/ce018a0987194f

Solis pe 24 mai 2011 18:56
@zeno.marin mare critic te mai crezi,tu esti cel mai prafuit de aici comunistule,daca tie nu-ti place nu te uita.Am vazut ca mereu comentezi cu aer de ,,mare critic'' ce te crezi dar mai lasa-ne si tine-ti comentarile negative pentru tine,fata de alte filme bazate pe carti HP e foarte bun,si fiecare parte este diferita de alta,iar finalul intodeauna a fost imprevizibil fata de alte filme.
Solis pe 24 mai 2011 19:05
Iar Star wars 1 si 2 sunt foarte bune,ai fi putut tu sa faci o poveste mai buna decat acolo?Cred ca nu ai inteles nimic din The Phantom Menace si ce rol are invadarea acelei planete din film,Iar daca esti administrator aici pe site numai comenta ca sa-i enervezi pe altii,,shaolinule''!
legolas05 pe 24 mai 2011 19:41
astept sa vad filmul
xerses pe 24 mai 2011 21:46
Nu prea imi place posterul acesta.
AeroX pe 24 mai 2011 21:51
Nici mie!
Ariel6 pe 24 mai 2011 22:20
@AeroX ...Detergent6 =)) =)) ..Nu m-am suparat, m-a bufnit rasul :)) :*
AeroX pe 24 mai 2011 22:40
Ma bucur atunci! Asta si intentionam :)
zeno.marin pe 24 mai 2011 22:48
@Solis - esti chiar simpatic. Eu - Comunist :))) Zau ca nu m-am suparat.
Ca si in cazul altora, regret ca nu ai un user si ca te ascunzi dupa o semnatura inutila si stravezie...
Hai sa lamurim un pic situatia: nu sunt critic de film. E o placere a mea sa mai astern cateva randuri. Sunt parerile mele strict personale, pe care nu intentionez sa le impun nimanui. Nu ca n-as vrea... :))) Dar nu are rost si nu ar fi nici frumos. M-as simti ingrozitor intr-o lume in care toti ar fi la fel de indezirabili ca si mine. M-as bate tot timpul si mereu as castiga.
Acum sa ne concentram asupra subiectului discutiei - asa cum am spus deja, iar pentru ca sa intelegi si tu, am sa repet: problemele la care ma refeream sunt urmatoarele, la modul general si nu in particular legate de Harry Potter (fii un pic reverentios si nu mai scrie prescurtat):
1. too many sequels - de cele mai multe ori sunt nereusite. Exemplele sunt multe si ai fi chiar rautacios sa nu-mi dai dreptate. Dar cine stie ce prafuri te-au deranjat, ca nu sunt de la mine...
2. Star Wars - productiile noi - vei ramane surprins cat de multi sunt cei care le considera complet nepotrivite cu seria cea veche, pentru care am absolut toata admiratia (da, o parte din mine are probabil varsta ta si cred inca in SF, basme si Star Wars).
In incheiere - nu conteaza daca sunt sau nu administrator eu, sau ar fi altcineva care va reactiona la cuvinte aruncate in mod necivilizat. Suntem cu totii iubitori de film si - sper - oameni civilizati. Asa ca repet, fa-ti un user si mai stam de vorba.
Toate cele bune,
Zeno

zeno.marin pe 24 mai 2011 23:02
@Aerox - scuze, raspund cu intarziere. Am avut ceva de lamurit cu cel care isi spune Solis. Sper ca a inteles mesajul meu.
Sunt intru totul de acord, sunt filme care se vad la o anumita varsta si care plac la o anumita varsta. Cu riscul de a revolta lumea, in special pe fanii acestei serii, n-am citit cartea. Recunosc. De obicei, asa cum stie majoritatea celor care au citit o carte, cartille sunt mai reusite decat filmele. Departe de mine sa fie vreo aluzie la acest film. O spuneam asa, ca fapt divers.
Evident, pastrarea acelorasi actori este alegerea optima. Acum in aceeasi nota amuzanta - nu-mi pot imagina Terminator 4 jucat de altcineva decat Ahnuld. Ca atare Daniel Radcliffe e de neinlocuit.
Doar ca deh, lumea mai imbatraneste. La fel si eu. De aceea prioritatile mele artistice ca sa ma exprim asa, s-au modificat.
Totusi insist pe ideea ca nu atac seria Harry Potter, ci doar imi exprim indoielile legate de "termenul de garantie" al unor (deja) actori carora nu le mai sta bine cu ochelari de "nerd". Adica ce mai, sunt adulti in toata regula distribuiti in roluri de copii.. Probabil ca terbuia sa ma limitez la aceasta apreciere.
Pe curand,
Zeno

cavallioty pe 24 mai 2011 23:47
zeno,in realitate au cu 3-5 ani mai mult decat in film,tu nu ai inteles ca in fiecare sequel aparut se mai adauga cate un an la varsta lor iar asta inseamna ca in filmul 7 nu mai au cum sa fie niste copii,fata de alte serii(transformers,terminator,etc) aici chiar erau nevoie de sequeluri pentru a vedea cum se termina tot,pe langa celelalte care au fost facute mai mult pentru bani(am inteles aprecierea ta despre ce era legata dar am vrut sa-mi spun parerea)
si ca sa revin la varsta,crezi ca e ceva anormal ca un actor sa nu aiba aceeasi varsta cu personajul din film?e mai mult decat frecvent

AeroX pe 25 mai 2011 12:53
Un al 2-lea poster de acest fel cu Hermione(Emma Watson): http://twitpic.com/51zm03

Eu am mari asteptari pentru posterul theatrical. Intr-un fel mergea chiar si ala pentru ambele parti(cu Hogwarts-ul ruinat si in flacari), desi stiu ca se poate si mai bine. Trebuie sa fie un poster cat mai sugestiv.

Ariel6 pe 25 mai 2011 19:01
Frumos si ala cu Hermione ! Dar tot mai tare e cel cu Harry si Voldemort fata in fata .
alex_il_fenomeno pe 25 mai 2011 19:38
arata foarte frumos ! de abia astept filmul propriu-zis !
? pe 28 mai 2011 09:59
Zeno, dute d.r.a.c.u :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells