Opt postere-portret din Hotel Transylvania

de Cristina Grigore în 13 Aug 2012
Opt postere-portret din Hotel Transylvania

Sony Pictures aduce pe marile ecrane în această toamnă o animaţie de familie plină de culoare şi de umor, ce reuneşte într-un hotel cu nume… românesc o seamă de personaje clasice a cărui menire este să bage în sperieţi fiinţele umane. Pentru a ne familiariza cu acestea, studiourile au lansat opt postere-portret, preluate de cei de la Collider.com.

Regizat de Genndy Tartakovsky, filmul beneficiază de vocile lui Adam Sandler, Andy Samberg şi Selena Gomez. Personajul central este Dracula (Sandler), conducătorul aşezământului inedit ce oferă adăpost monştrilor de tot felul, care devine exagerat de protector şi face tot posibilul să împiedice o posibilă relaţie între fiica sa, Mavis (Gomez) şi Jonathan (Samberg), un băiat ajuns accidental la Hotel.

Forţaţi să se retragă din lumea modernă, care nu se mai sperie la vederea lor, Frankenstein, Mumia, Quasimodo, Omul Invizibil şi Vârcolacul au parte la hotel de nenumărate peripeţii. Kevin James, Fran Drescher, Cee Lo Green, Steve Buscemi şi David Spade se vor număra printre actorii care îşi vor împrumuta vocile personajelor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 august 2012 20:31
astept filmul asta de cand am auzit prima oara de el .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells