Opt "nunţi ale anului", înaintea celei din Saga Amurg: Zori de Zi

de Gloria Sauciuc în 21 Nov 2011

Promovarea primei părţi a Sagăi Amurg: Zori de Zi s-a făcut apelându-se des la sintagma "Nunta anului", atrăgându-se atenţia asupra acestui eveniment din desfăşurarea filmului aflat deja în cinematografele româneşti din 18 noiembrie. Bella Swan (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) cu siguranţă nu au o ceremonie la fel de somptuoasă ca a celei dintre Prinţul William şi Kate Middleton, mai îndreptăţit de numit Nunta anului, dar probabil este cam la fel de mult mediatizată. Cinemagia face astăzi lista filmelor cu nunţi din filme la care, cu siguranţă, ai dorit să participi.

Afișează:
1 din 9

La nunţi e firesc să fie vorba despre unirea a două familii, doar că în Naşul, ei bine, familia e mai mult decât legătura de sânge. Nu că nu ar fi vorba de sânge în film, deşi nu e vorba de nicio crimă la nunta în stil italian dintre Carlo Rizzi şi Connie Corleone. Ce-i drept, FBI-ul stă şi aşteaptă afară, cu ochii pe nuntaşi. Petrecerea e îmbietoare şi primitoare, cu cântece şi cu băuturi fine, iar spectatorul se scufundă şi el în atmosfera festivităţilor, chiar şi atunci când Johnny Fontaine, un cântăreţ faimos, se opreşte pentru un cântec sau două (sau pentru o discuţie cu Naşul). Desigur,nu ştim chiar tot ce se petrece în casa cea veche şi întunecată, dar ne putem bucura de culorile, cultura şi gusturile alese de la petrecere. Salute!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 21 noiembrie 2011 14:44
Clar, The Godfather insa doar acel moment se incadreaza in numele articolului.
Filmul cu Owen mi s-a parut foart foarte tare.

CmrsCristina pe 21 noiembrie 2011 14:51
Wedding Crashers a fost foarte fain:)))), a si nu mai zic de Father of the bride, am ras incontinuu:)))
xerses pe 21 noiembrie 2011 14:55
Mi-au placut modul cum sunt infatisate aceste evenimente mai ales in comediii.Cred ca merita trecut si Razboiul mireselor.
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2011 16:51
Wedding Crashers , cea mai tare comedie !
Beatryce pe 21 noiembrie 2011 17:53
Wedding Crashers =))clar ..!
cosmin742000 pe 22 noiembrie 2011 10:35
Uf nu mai scap de Twighlight saga , a ajuns sa fie comparata si cu Philadelphia story.Se rasuceste Cary Grant in mormant.
AimeeLov pe 25 noiembrie 2011 10:41
Wedding Crashers:)) cat am ras la comedia asta:))
AimeeLov pe 25 noiembrie 2011 10:48
Si Father of the bride e f frumos:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells