Oliver Hudson - nebun dupa striptease-ul la bara

8 Feb 2008
Oliver Hudson - nebun dupa striptease-ul la bara

Actorul din serialul “Mostenitorul muntelui” difuzat la Pro Cinema in fiecare joi si vineri de la ora 20.30, Oliver Hudson, adora striptease-ul, dar nu oricum si oriunde, ci in propriul dormitor, protagonista show-ului fiind chiar sotia lui. Hudson i-a facut cadou de nunta sotiei sale, actrita Erinn Bartlett, o bara de striptease, pe care au instalat-o in dormitorul matrimonial.

Oliver si Erinn au impreuna un baietel si o casnicie linistita, dar asta nu inseamna ca cei doi si-au pus o data cu pirostriile si limite in imaginatie. Din cand in cand, Erinn isi mai delecteaza sotul cu un numar privat de striptease, iar astfel cei doi raman la fel de indragostiti ca in prima zi. Oliver nu este singurul membru al familiei care are o astfel de bara in dormitor. Kate Hudson, sora lui Oliver, are si ea o bara de striptease in casa si crede ca dansul la bara e cel mai bun exercitiu fizic pe care l-a incercat vreodata.

Desi este impotriva institutiei matrimoniale, actrita Goldie Hawn, mama lui Oliver si a lui Kate, accepta faptul ca striptease-ul poate face minuni intr-o relatie si ca in fiecare zi trebuie sa vii cu ceva nou pentru partener. Din punctul acesta de vedere, Oliver se pare ca a reusit, casnicia lui fiind o continua luna de miere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells