Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă

24 Feb 2012
Nume cu rezonanţă în sezonul al doilea al serialului În derivă

HBO Central Europe are onoarea să vă prezinte actorii pe care îi veţi vedea în sezonul al doilea al serialului de ficţiune produs de HBO în România, În derivă. Continuând colaborarea de succes începută în prima serie din În derivă, Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoşi actori români, interpretează rolul principal – Andrei Poenaru, psihoterapeutul foarte implicat în vieţile pacienţilor săi, care se află într-o continuă luptă cu sine.

În sezonul al doilea al serialului În derivă, în cabinetul lui Andrei va veni Dinu Damian, directorul unui teatru naţional, un individ reputat şi influent, cu o viziune brutală asupra vieţii. În rolul lui Dinu, telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe unul dintre cei mai mari şi îndrăgiţi actori români de teatru şi film din România, maestrul Victor Rebengiuc.

“Interpretez un personaj care îmi este foarte drag, face parte din lumea teatrului, deci este o lume care nu mi-e străină. Sunt fericit că am de-a face cu o echipă de profesionişti. E o placere să-i vezi lucrând aici, să văd atâta conştiinciozitate. Lucrurile sunt la un nivel de profesionalism foarte ridicat", a declarat Victor Rebengiuc.

Tudor şi Ruxandra, pe care telespectatorii i-au cunoscut în primul sezon, continuă terapia, de această dată alături de fiul lor, Ştefan, un copil nefericit, afectat de conflictele din familia sa.

Tudor este interpretat de Bogdan Dumitrache, cunoscut pentru rolurile sale din lungmetrajele Moartea domnului Lăzărescu, regia Cristi Puiu, Captivi de Crăciun, regia Iulia Rugină, Portretul luptătorului la tinereţe, regia Constantin Popescu, Din dragoste, cu cele mai bune intenţii, regia Adrian Sitaru.

Rolul Ruxandrei este jucat de Andreea Bibiri, una dintre cele mai apreciate tinere actriţe din România, care poate fi văzută atât pe scena teatrului, dar şi pe marele ecran, în filme precum Offset (r. Didi Danquart), Damen Tango (r. Dinu Tănase), Stare de fapt (r. Stere Gulea), Despre oameni şi melci (r. Tudor Girugiu).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodhound pe 24 februarie 2012 23:21
frumos serial,pacat ca nu e original,creatia e limitata la varianta originala...pe langa jocul actoricesc nu e nimic de urmarit..
JohnnyAddams pe 25 februarie 2012 12:02
Pai nici a americanilor nu e originala si n-a existat nicio limita. Varianta originala vine din Israel si sunt diferente mari fata de varianta americana.
sabinalin pe 25 februarie 2012 06:54
Cooptarea lui Victor Rebengiuc inseamna enorm, abia astept "confruntarile" cu Marcel Iures! Totusi, care sunt celelalte "nume de rezonanta" ? Bogdan Dumitrache si Andreea Bibiri au jucat si in primul sezon. Cine il interpreteaza pe Stefan ? Mai sunt si alte surprize placute?
xerses pe 26 februarie 2012 12:20
Poate ma va convinge mai mult acest articol sa urmaresc acest serial.
alex_il_fenomeno pe 27 februarie 2012 17:59
suna bine . din frumos in mai frumos !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells