În derivă

(2010) - Serial TV

În derivă

Poster În derivă Postere În derivă

Sinopsis În derivă

Mai mult
În derivă S2

Psihoterapeutul Andrei Poenaru se străduiește să-și trateze cât mai bine pacienții, în timp ce, acasă, căsătoria i se destramă. De luni până joi, timp de nouă săptămâni, are ședințe de terapie cu clienți diferiți (Nora, Victor, Diana și cuplul Ruxandra-Tudor), iar vineri devine, la rândul lui, pacientul Mariei, fosta lui profesoară și mentor.

Atunci când Nora, o anestezistă tânără și atragătoare, declară că îl iubește, Andrei se luptă să-și păstreze…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

HBO Central Europe

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

HBO Romania

Țara

Romania

Site oficial

În derivă

Părerea criticului

Pitbull pe 29 Noiembrie 2010 09:59
Inteligent, profesionist...
"În derivă"... pe un drum drept
Inteligent, profesionist... dar cam sec

Slavă Domnului, titlul nu e predestinat - şi orice asocieri răutăcioase ar fi complet neavenite. Noul serial H.B.O. (şi cel dintâi produs în România de filiala Central Europe a trustului) navighează pe o direcţie destul de sigură, şi reprezintă indiscutabil o promisiune cu şanse apreciabile de împlinire. Neajunsurile sale sunt minore şi remediabile, iar calităţile, importante - începând cu materialul uman: o echipă de realizatori cărora ne-ar fi greu să le preconizăm rateuri.
Ca să fim cinstiţi din capul locului, prezenţa destul de insistentă a termenului "original" în campania promoţională e doar parţial justificată. "În derivă" are la origini serialul israelian "Be Tipul" al lui Hagai Levi, achiziţionat între timp de alte cinci ţări, ca "format" -… citeşte

5 13
Marginal pe 13 martie 2014 14:18
Consider ca "In Treatment" (2008) este mai bine realizat...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Picabel pe 07 Decembrie 2010 12:21
Si eu as vrea sa-mi spun parerea
Cand am vazut prima oara afisele imense din Bucuresti, care faceau publicitate serialului, m-am gandit "In sfarsit, un serial romanesc care are parte de advertising profesionist si care nu e telenovela". Auzisem despre serialul american In Treatment, inspirat din serialul israelian Be Tipul, si stiam ca exista o legatura intre cele trei. Asa ca aseara mi-am anuntat toata familia ca apare un serial romanesc cu o distributie buna, cu potential. In primul rand, mi-a fost rusine. Mi-a fost rusine ca urmaream replicile impreuna cu parintii mei, dar mai ales pentru ca a fost recomandarea mea urmarirea acestui serial. Credeam ca, bucurandu-se de o productie HBO, serialul are un buget care ii permite o libertate foarte mare. Credeam ca, pentru atata publicitate, este ceva ce niciun alt regizor/ producator/ scenarist roman nu ar fi putut sa faca, in conditiile in care nu ar fi lucrat cu HBO.… citeşte
14 13
mongolarix pe 7 decembrie 2010 12:33
Imi pare rau ca spun asta dar eu cred ca ai dreptate ,,chiar a fost jenant dialogul acela ! am vazut la sfarsitul filmului pe credite cum ca ar fi o adaptare ?? dupa nustiu ce serial...wtf chiar nu putem scrie un scenariu adevarat ?
sabinalin pe 9 decembrie 2010 21:29
N-am vazut varianta americana dar nu mi se pare atat de catastrofal. Pe Marcel Iures merita sa-l vezi in orice joaca, e unul dintre cei mai valorosi actori romani in viata. Distributia e buna, e drept ca scenariul scartaie pe ici, pe colo...
edinaa pe 07 Decembrie 2010 06:56
GENIAL
Un prim episod genial.
Bravo HBO Romania pentru acest proiect exceptional realizat.

11 12
Sorin16 pe 08 Decembrie 2010 19:17
Mie unul mi se pare ca lui Marcel Iures i se potriveste de minune rolul din filmul asta. Si nu cred ca un actor de valoarea lui (totusi a jucat in cateva filme ce au avut succes la vremea lor) ar fi acceptat un rol intr-un film de doi bani. Avand in vedere ca serialul este o adaptare dupa un serial israelian ( ce a mai fost adaptat de HBO inc.) nu putem avea pretentia la mai mult de la scenariu.
Fixatia Norei pentru sex face parte din caracterul ei (a personajului.)

9 1
kasmyn pe 06 Decembrie 2010 21:02
un film bun
UN FILM EXCEPTIONAL,UN FILM PSIHOLOGIC, FELICITARI HBO PENTRU PRELUAREA SCENARIULUI SI DIFUZAREA CU ACTORI SI DIALOGURI ROMANESTI!!
9 12
TAMARAINSA pe 17 ianuarie 2011 06:50
Ca e preluat este deja o napasta .
mariokempes pe 07 Decembrie 2010 21:26
Destul de slab
Am vazut cele doua episoade de pana acum si sincer va zic ca sunt deceptionat. Sigur ca se simte finetea actoriceasca a lui Marcel Iures dar scenariul abunda in detalii sexuale care nu isi aveau rostul. Termeni precum "'sculat'', ''erectie'', ;;i-am luat-o in mana'',''pe la spate'' nu-si au rostul. Este adevarat ca unui terapeut ii spui tot ce-ti trece prin cap dar tot cred ca este un pic prea vulgar, am impresia ca citesc ''Libertatea'', nu ca urmaresc un serial cu pretentii. Daca si celelalte episoade vor abunda in detalii sexuale fara noima, nu mai ma uit. Ce dracu, trebuie sa inchid usa sa nu auda copii toate scarboseniile.
8 11
Cristian_Ionescu pe 8 decembrie 2010 14:16
Cum? "scenariul abunda in detalii sexuale care nu isi aveau rostul" ba eu spun isi are rostul :) asa sunt 70 % din femeile din romania :) e bine sa invetie din personajul aerian "Nora" :) si sa devine mai ferme in ceea ce vor :)
Cristian_Ionescu pe 14 decembrie 2010 22:51
Multumesc frate cinemagic Mario.. dar nu fac parte din industrie.. Mi-ar fi placut :) Deobicei comentez numai la filmele care-mi plac, nu ma bag la filmele care nu mi-au placut! Si itentia mea nu e sa te inving :) Posibil sa gresesc si eu cand comentez... Dar crede-ma ca sunt destui de multi oameni si mai ales copii, adolescenti, etc. care cred tot ceea ce citesc! De asta-i bine cand comentam ceva, sa scriem cat mai corect! Si daca criticam, sa criticam constructiv!
cetateanu pe 14 Decembrie 2010 10:11
Am vazut vreo 5 episoade si m-a fermecat , foarte bine realizat si mai ales bine interpretat de toti actori cu o nota in plus pentru Marcel Iures.
6 5
nox13 pe 10 Septembrie 2012 22:58
nu vad rostul unui serial copiat.
macar daca erau alte personaje si situatii, dar asa.. e pierdere de timp.
pacat.

4 0
paradox_utopic pe 01 Februarie 2011 13:58
slab,banal,plictisitor,clisee
nu-mi place. n-are nimic interesant. e o telenovela . cu actori mari.
4 1
xerses pe 08 Iulie 2011 18:52
Nu m-a impresionat acest serial.Nu mi s-au parut deloc autentice interpretarile.
3 0
mongolarix pe 07 Decembrie 2010 12:30
drama
primul episod cam sec. discutia dintre o nimfomana cu mici dereglari...si psihoterapeutul ei ..oricum felicitari insfarsit putem sa vedem un film original cu actori mari (Marcel Iures ) decat prea multele telenovele care ne invadeaza spatiul !
3 2
nuttyyy pe 05 Februarie 2011 15:23
un punct in plus pentru o regizare extraordinara si pentru alegerea actorilor.am urmarit fiecare episod. imi place ca nu a fost exact o evolutie o personajelor, ci mai mult o alternanta de urcari si coborisuri asemenea unor valuri, iar finalul perfect pus la punct.
1 1
carmen_angelus_romila pe 11 Noiembrie 2018 13:57
Adoptand o regie specifica framantarilor romanesti, Adrian Sitaru si Titus Muntean, au reusit un serial romanesc de exceptie, care, desi fara o actiune de amploare, exceleaza in plan psihic si sentimental, contemplativ si meditativ, bazandu-se pe potentialul interpretativ al actorilor Marcel Iureș si Maria Dinulescu.
0 0
stancu_ciprian pe 10 Ianuarie 2017 23:03
Parerea mea este ca : acest serial merita vazut ,eu am vazut deocamdata primul sezon si pot sa spun ca m-a fascinat. Povestea fiecarui pacient, cum acest domn terapeut a ajutat fiecare pacient, cum terapeutul avea propriile probleme. Pe mine unul m-a socat episodul in care Victor(Vlad Zamfirescu) a murit . Iar in ultimul episod al sezonului unu am ramas trist fiindca Andrei(Marcel Iures) a ramas singur !
0 0
Ghemot pe 13 Noiembrie 2013 18:28
Este un serial cu totul și cu totul deosebit!
Cei drept nu se vinde pe gratis, dar merită banii.
Prefer și in viitor productii romanesti platite pentru vizionat, dar cel putin la fel de bune!!!

0 0
_blackswan_ pe 29 Octombrie 2012 21:15
Versiunea originala e tot asa seaca, dar totusi mai interesanta...
Destul de interesant serialul, pacat ca e o copie dupa serialul "In Treatment" din SUA. Mi-a placut destul de mult varianta "In treatment" si am urmarit 2 sezoane, am vazut toate episoadele. Intr-o seara din greseala am dat pe HBO, unde tocmai rula "In deriva" si m-am gandit sa ma uit putin sa vad despre ce este vorba. Totul mi s-a parut foarte cunoscut...scenele, povestea...totul. Sunt exact acelasi replici, doar ca in limba romana, acelasi caractere...totul este la fel.
Aici e originalul: http://www.imdb.com/title/tt0835434/

0 0

Spune-ţi părerea despre În derivă

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells