Nicolas Cage ştie totul despre Numere fatale

16 Iun 2009
Nicolas Cage ştie totul despre Numere fatale

Câştigătorul Premiului Oscar, Nicolas Cage este încă în formă maximă şi demonstrează din plin acest lucru în action-thriller-ul Numere fatale, un film care din 19 iunie va avea premiera în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj şi Iasi), Cityplex, Light Cinema.

Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul Numere fatale aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înauntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi totodată lumea pe care o ştim.

John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime. În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.

Din 19 iunie, action-thriller-ul Numere fatale invadează marile ecrane. Începe numărătoarea inversă, iar John ştie ce urmează să se întâmple. Tu ce ai face dacă ai şti?

Toţi cei care răspund la această întrebare pe site-ul oficial al filmului www.numerefatale.ro intră în cursa pentru câştigarea marelui premiu. MediaPro Distribution pune în joc o excursie la Hollywood, cu escală la celebrele studiouri Universal.

Taguri:  Knowing, Nicolas Cage

Părerea ta

Spune-ţi părerea
elkyry pe 16 iunie 2009 13:20
l-am vz recomand ai ce invata din el
Mikala pe 16 iunie 2009 14:49
Mi-a placut filmul . E frumos .
ntn_violeta pe 22 iunie 2009 12:22
bun filmul , actorul , ca de obicei , extraordinar dar sfarsitul pueril , parca era din povesti pt copii
vasii iustina pe 13 martie 2010 20:14
Dupa 20 ani de previziuni sumbre ale natiei, suntem speriati de orice forma de a prezice viitorul. La noi totul este astfel incat sa sperie si sa umple de teama. Probabil o lume mai buna!
Radu1711 pe 25 aprilie 2010 23:39
imi place la nebunie Nicolas Cage, este un actor ce stie sa joace
LILA pe 12 iunie 2010 13:11
e super dar e si trist , recunosc ca m-a speriat un pic
laurentiu pe 26 septembrie 2010 14:15
stie cineva daca filmul este postat undeva pe internet si poate fi vizionat online sau poate fi descarcat?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells