New Year’s Eve, debut slab în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 13 Dec 2011
New Year’s Eve, debut slab în box-office-ul american

Pelicula înţesată de staruri a lui Garry Marshall, New Year’s Eve, s-a poziţionat în acest week-end în vârful box-office-ului american, însă încasările nu prea i-au făcut pe producători să deschidă sticlele de şampanie. Faţă de estimările lor, care ţinteau la peste 20 de milioane de dolari, încasările filmului au fost de doar 13 milioane, scrie BoxOfficeMojo.

Având în vedere succesul de anul trecut al lui Valentine’s Day, regizat tot de Marshall – ce a avut încasări de 216 milioane de dolari în toată lumea – cei de la Warner Bros. au sperat că abundenţa de staruri va atrage spectatorii în număr cât mai mare în sălile de cinematograf.

Însă, dacă filmul de anul trecut avea în distribuţie staruri precum Julia Roberts şi Jamie Foxx, de acestă dată au fost aduşi actori cunoscuţi mai mult de la TV (Lea Michele, Sofía Vergara, Ashton Kutcher), dar şi câţiva ale căror cariere se află momentan într-un punct mort (Hilary Swank, Halle Berry).

Cealaltă lansare a săptămânii a fost pe continentul nord-american cea a lui The Sitter, o comedie de buget mic a celor de la 20th Century Fox, prima încercare a tânărului actor de comedie Jonah Hill de a juca rolul principal. Filmul s-a clasat pe locul secund al box-office-ului, cu 9,8 milioane de dolari.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 a trecut de pe prima poziţie a clasamentului pe cea de-a treia, cu 7,8 milioane de dolari încasări în acest week-end şi un total de 633 de milioane strânse din toată lumea în cele patru săptămâni de la debutul pe marile ecrane.

Locurile 4-10 ale clasamenului au fost ocupate în ordine de: The Muppets (6,9 milioane), Arthur Christmas (6,5 milioane), Hugo (6 milioane), The Descendants (4,3 milioane), Happy Feet 2 in 3D (3,6 milioane), Jack and Jill (3 milioane) şi Immortals (2,4 milioane).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 decembrie 2011 08:19
Era de asteptat.... socante au fost incasarile mari ale lui Valentine's Day care mi s-a parut un film slab spre foarte slab... o copie nereusita dupa Love Actually.
Radu47hit pe 13 decembrie 2011 10:49
o sa incaseze destul in restul tarilor. americosii au invata lectia din Ziua îndrăgostiţilor, ceilalti nu cred c-o vor face.
natty96 pe 13 decembrie 2011 13:53
nu ma asteptat,vazand ce distribuitie are..
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 17:10
poate esecul se datoreaza si faptului ca inca nu am intrat in perioada sarbatorilor de iarna .
andreeeeeeea pe 9 ianuarie 2012 17:59
Mie oricum mi-a placut filmul. Cel putin, a fost mult mai bun decat Valentine's Day.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells