Michael Fassbender şi-a acoperit ochii în timp ce viziona Shame

de Cristina Grigore în 20 Ian 2012
Michael Fassbender şi-a acoperit ochii în timp ce viziona Shame

Este un actor lipsit de inhibiţii, dar cu toate astea, scenele deocheate din Shame i-au dat ceva bătăi de cap lui Michael Fassbender, protagonistul filmului. Însă nu în timpul filmărilor, ci ulterior, la vizionare. El a mărturisit, într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, că şi-a acoperit ochii în timp ce urmărea pelicula.

Actorul german, care a jucat anul trecut în Shame, dar şi în drama biografică A Dangerous Method, Jane Eyre, plus thriller-ul lui Steven Soderbergh, Haywire, a spus că i se pare dificil să-şi urmărească filmele în care apare, mai ales cele în care joacă scene nud.

„Până la urmă, de câte ori te poţi uita la tine însuţi, mai ales când este vorba de o producţie precum Shame?”, a ţinut să menţioneze Fassbender. „Am făcut acest film şi eram conştient că apar în el, dar felul în care a fost editat m-a făcut să urmăresc ultima treime a acestuia cu mâna la ochi”, a adăugat el.

În timpul galei de decernare a premiilor Globul de Aur de duminică, 15 ianuarie, George Clooney l-a tachinat pe protagonistul lui Shame pentru apariţiile nud din film, mulţumindu-i acestuia „pentru că şi-a asumat cu responsabilitate scenele de nuditate frontală”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
bovoro pe 20 ianuarie 2012 09:42
Michael Fassbender e mai degraba irlandez decat german, devreme ce, desi este nascut in Germania, iar tatal sau este german, totusi, de la varsta de 2 ani s-a mutat in Irlanda, tara de origine a mamei sale.
anca_11 pe 20 ianuarie 2012 17:58
Lipsit de inhibitii , dar "pudic"! :-))
doinarac pe 21 ianuarie 2012 00:41
Shame , pe cand si la noi?
Daca Michael Fassbender, si-a acoperit ochii , noi ne putem uita la film pe toata durata lui sa vedem de ce si-a acoperit ochii !!! :-))

zeno.marin pe 21 ianuarie 2012 13:15
Mai bine isi acoperea [...] cand facea filmele.
Beatryce pe 22 ianuarie 2012 21:19
ooo da..siguuur:-j
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 16:59
sunt curios cum arata filmul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells