Meryl Streep spune "Mamma Mia!" din nou?

de Răzvan Boboc în 26 Oct 2009
Meryl Streep spune "Mamma Mia!" din nou?

Meryl Streep şi Amanda Seyfried sunt pregătite pentru o continuare a filmului Mamma Mia. Asta numai dacă în noul proiect vor fi implicaţi şi cei doi membri ai formaţiei Abba, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson.

Seyfried, care a interpretat rolul fiicei personajului lui Meryl Streep, a dezvăluit că sunt discuţii legate de o continuare a muzicalului care a avut încasări foarte mari.

Tânăra actriţă povesteşte cum s-a simţit ca într-o vacanţă pe platourile de filmare unde au cântat şi au dansat. Mai mult, ea şi-a întâlnit în timpul filmărilor marea iubire, Dominic Cooper.

Muzicalul Mamma Mia a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Marea Britanie. A avut încasări de 69 de milioane de lire sterline şi a întrecut astfel lungmetrajul Titanic.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 26 octombrie 2009 09:32
Interesant ca a avut incasari asa mari in Marea Britanie.
Mie personal nu mi-a placut. Ma asteptam la mai mult, per total , de la atatea nume mari de actori, in acelasi film.
Chiar am fost dezamagita. Poate sunt prea pretentioasa...

optimus.prime pe 26 octombrie 2009 12:43
cel mai prost muzica vazut vreodata !!!!!
pacat de abba !

optimus.prime pe 26 octombrie 2009 12:45
muzical* sry
danielopol radu pe 5 februarie 2010 16:56
este super filmul
punkaliptika pe 7 februarie 2010 00:09
haideti fratilor, sa fim seriosi! daca ati fost putin atenti la film o sa observati ca acesta si-a atins scopul. este un muzical placut, numai bun de privit alaturi de toata familia intr-o seara de weekend. rolurile au fost comice si chiar spontane, as putea spune. ca sa nu mai vorbim despre amuzament. Actorii au fost alesi "pe spranceana" si au intrat foarte bine in pielea personajelor.
Filmul este extraordinar, si pentru faptul ca este lipsit de vulgaritate, fiind potrivit pentru toate varstele. este unul din putinele filme care te lasa cu zambetul pe buze chiar si dupa terminarea sa

alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:29
pacat ca nu s-a concretizat asa ceva ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells