Meryl Streep: „Ideea de o interpreta pe Margaret Thatcher m-a speriat”

de Cristina Grigore în 11 Ian 2012
Meryl Streep: „Ideea de o interpreta pe Margaret Thatcher m-a speriat”

Mery Streep a mărturisit că a avut mari emoţii în timpul filmărilor la The Iron Lady, unde o interpretează pe Margaret Thatcher, aparent unul dintre cele mai grele roluri din cariera sa.

Actriţa a declarat pentru Associated Press că, iniţial, ideea de a întruchipa o asemenea figură legendară a fost de-a dreptul intimidantă, însă şi-a dat seama apoi că ea şi Thatcher au unele lucruri în comun.

„M-a speriat destul de mult acest rol, pentru că eu sunt din Jersey”, a spus Streep cu umor. „Însă, cu toate că sunt un outsider, am reuşit să mă transpun în pielea ei”, a adăugat protagonista lui The Iron Lady.

Interpretarea lui Streep, dar şi filmul în sine, au fost primite cu reticenţă de unii critici şi de apropiaţii lui Margaret Thatcher, însă actriţa din rolul principal a ţinut să spună că producţia nu este un film biografic obişnuit.

„Am fost interesată de proiect tocmai pentru că nu este un biopic în adevăratul sens al cuvântului… Nu este o privire critică a unui aspect sau al altuia, a metodelor folosite în activitatea ei politică. Este o analiză profundă a unei vieţi întregi – de la început la sfârşit”.

The Iron Lady rulează acum în cinematografele din Marea Britanie, lansarea americană urmând a avea loc pe 13 ianuarie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinalin pe 11 ianuarie 2012 11:30
De-abia astept sa apara filmul si pe la noi!
emyl_2011 pe 11 ianuarie 2012 16:21
Era firesc sa i fie teama de un asa personaj, care repezinta o personaliate f. cunoscuta si complexa , ca Doamna de Fier !
Da si fiind englezoiaca the Iron Lady , mai conteaza si accentul in vorbire, multe , alta natie, alt stil :-)

alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 11:07
ma surprinde o asemenea declaratie venita din partea unei actrite de o asa anvergura .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells