Mel Gibson in Lethal Weapon 5?

15 Aug 2006
 Mel Gibson in Lethal Weapon 5?

Iata o mica barfa din spatele usilor batante de la Warner Bros. Se aude ca se pregateste un al cincilea film din seria Lethal Weapon - Richard Donner abia asteapta sa mai faca unul, pentru ca isi doreste asta de cativa ani incoace - iar pentru discutii au fost contactati toti cei implicati in celebra serie... cu exceptia lui Mel Gibson.
Se pare ca oricum Gibson nu isi doreste sa revina in rolul lui Martin Riggs pentru inca un sequel la succesul din 1987, asa ca majoritatea acestor discutii s-au invartit in jurul gasirii unei povesti in care sa-l poata atrage totusi pe Gibson
Pana acum, el nu sa aratat interesat de idee. Cu toate astea, o sursa discreta anunta ca lucrurile s-au schimbat si ca asta ar avea legatura cu incidentul nefericit in care a fost implicat Mel Gibson in Malibu dar mai ales cu faptul ca toate planurile sale, inclusiv un mini-serial pentru ABC despre Holocaust pe care trebuia sa-l produca, s-au destramat dintr-o data.
Acum se aude ca Mel este dispus sa accepte un Lethal 5, sau un alt proiect dintre cele pe care Warner i le-a propus si pe care le-a refuzat pana nu demult. Ar fi o solutie pentru a-si pastra bunele relatii cu cel putin unul dintre marile studiouri si, mai ales, cu fanii.

Taguri:  Mel Gibson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells