Mel Gibson, cameo în Hangover 2

de Cristina Grigore în 19 Oct 2010
Mel Gibson, cameo în Hangover 2

După succesul incontestabil al lui Hangover de anul trecut, era cât se poate de firesc să vedem şi o continuare, pe care o vom primi anul viitor. Iar dacă primul film l-a avut ca invitat-surpriză pe Mike Tyson, se pare că în sequel îl vom vedea pe nimeni altul decât Mel Gibson, conform publicaţiei The New York Post.

Chiar dacă viaţa lui personală a fost marcată de numeroase scandaluri în ultima vreme, cariera lui Gibson pare a merge înainte, prestaţia sa din The Beaver, filmul încă nelansat al lui Jodie Foster, primind critici extrem de favorabile şi vorbindu-se chiar de o potenţială nominalizare la Oscar (asta dacă filmul va fi lansat la timp).

Iar până la următorul proiect Mel Gibson se va distra timp de două săptămâni interpretând un specialist în tatuaje într-o apariţie din Hangover 2. Viitorul film îi va reuni pe toţi actorii din primul film (Bradley Cooper, Ed Helms, Zack Galifianakis şi Justin Bartha, plus Ken Jeong, interpretul gangsterului chinez Mr. Chow, dar fără Heather Graham) într-o aventură în Thailanda cu un popas „periculos” în Bangkok. Filmările, care au început deja pe platourile Warner sub regia aceluiaşi Todd Phillips, se vor muta în Thailanda la sfârşitul acestei luni, iar premiera este stabilită pentru luna mai a anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
heathaddict79 pe 19 octombrie 2010 12:01
Interesant. Ma bucur pt Mel si ii tin pumnii pt lansarea filmului The Beaver. Viata lui personala este un subiect total diferit de ceea ce face pe ecran si ar trebui judecat corect doar pentru prestatiile sale. A fost si ramane un mare actor, iar nominalizarea la Oscar ar merita-o din plin. E timpul sa fie nominalizat si pt actorie, lucru neglijat de Academie in trecut.
melody10 pe 19 octombrie 2010 16:58
Imi pare bine ca va juca si Mel Gibson, cred ca ne va impresiona

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells