Matt Damon, ajutat de Gus Van Sant într-un proiect cinematografic

de Cristina Grigore în 7 Ian 2012
Matt Damon, ajutat de Gus Van Sant într-un proiect cinematografic

Actorul Matt Damon se gândeşte de ceva vreme să-şi facă debutul şi în regia de film, însă se pare că va trebui să amâne momentul din cauza programului încărcat. Potrivit The Playlist, actorul a fost nevoit să apeleze la regizorul Gus Van Sant pentru a prelua cârmele peliculei la care urma să înceapă filmările, din scaunul regizoral, chiar în această primăvară.

Momentan neintitulat  (filmul primise, iniţial, titul Gold Mist) filmul descrie drama unui director de vânzări (interpretat tot de Damon) care, odată ajuns într-un mic oraş de provincie începe să-şi analizeze în amănunt cursul vieţii, în căutarea unui sens al existenţei sale rămas încă nedezvăluit. Cel care-i provoacă această revelaţie este un alt director de vânzări, rivalul său (interpretat de John Krasinski).

Înainte de această dramă, la scenariul căreia a şi colaborat, împreună cu Krasinski, starul de până acum al francizei Bourne mai pusese ochii pe două proiecte pe care urma să le regizeze - Father Daughter Time, o altă dramă, aflată pe Lista Neagră a scenariilor neproduse în 2011 şi The Trade, după o poveste adevărată).

Îndatoririle de familie (Matt şi soţia sa, Luciana, au împreună patru copii), dar şi lucrul la Elysium, SF-ul lui Neil Blomkamp, nu i-au mai permis actorului să se concentreze şi asupra debutului său regizoral, ce va fi preluat acum de Van Sant, regizorul cu care Damon a lucrat la Good Will Hunting şi Gerry.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
vali_r pe 8 ianuarie 2012 01:24
Nu stiam ca are 4 copii !
Chiar ca este ocupat!

alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 10:07
sa vedem ce fel de proiect :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells