"Mamma Mia" - mai tare decat "Harry Potter" in Marea Britanie

de Razvan Boboc în 3 Nov 2008
"Mamma Mia" - mai tare decat "Harry Potter" in Marea Britanie

Muzicalul "Mamma Mia", inspirat de melodiile de succes ale grupului Abba, a batut un nou record de incasari in Marea Britanie. Filmul, care ii are in rolurile principale pe Meryl Streep si Pierce Brosnan, a avut pana acum incasari de 67,2 milioane de lire sterline. Astfel, "Mamma Mia" bate precedentul record care ii apartinea filmului "Harry Potter si piatra filozofala", cu 66 de milioane de lire sterline.

Dupa 16 saptamani de la lansare, "Mamma Mia" continua sa ruleze in cinematografele britanice. Se pare ca filmul are toate sansele sa intreaca si recordul absolut de incasari in Marea Britanie, detinut de superproductia "Titanic".

Filmul spune povestea unei mame singure si independente, Donna (Streep), detinatoarea unui mic hotel intr-o insula idilica din Grecia, ce se pregateste pentru plecarea de acasa a copilei pe care a crescut-o singura, Sophie (Amanda Seyfried). Pentru nunta fiicei sale, Donna le-a invitat pe Rosie (Julie Walters) prietena ei de o viata si pe Tanya (Christine Baranski), colega sa de trupa din Donna and the Dynamos, iar Sophie a invitat trei oaspeti secreti din partea sa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 2 decembrie 2011 10:59
chiar ca a fost o surpriza de proportii !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells