Lohan: "Sunt cea mai muncitoare persoană pe care o cunosc". S-o credem?

de Georgiana Dăscălescu în 30 Iun 2009
Lohan: "Sunt cea mai muncitoare persoană pe care o cunosc". S-o credem?

Lindsay Lohan este dependentă de muncă, titrează Femalefirst.co.uk. Actriţa din Mean Girls,  celebră pentru viaţa ei tumultuoasă, simte mereu nevoia de a lucra la un proiect.

„Nu este atât de greu să fii persoana mea, dar lucrez mai mult decât părinţii multor prieteni de-ai mei”, spune Lohan. “Sunt cea mai muncitoare persoană pe care o cunosc. Sunt dependentă de muncă. Nu ştiu ce să fac atunci când nu lucrez. Devin frustrată.”

Actriţa, în vârstă de 23 de ani, a apărut recent în serialul TV Ugly Betty, dar spune că preferă să joace în lungmetraje. „Prefer să apar în filme. Pentru majoritatea oamenilor, ca şi pentru mine, este ceva special să mergi la film. Este vorba despre posibilitatea de a te transforma în oameni diferiţi şi de a spune poveşti diferite. Poţi merge deprimat să vezi filme, iar când ieşi de acolo să râzi. Numai faptul de a sta pentru două ore într-o sală de cinema te face să te simţi minunat”, a declarat actriţa pentru revista britanică OK.

„Mă simt binecuvântată să fiu persoana care apare pe ecran, care îi face pe alţii să se simtă mai bine sau să se emoţioneze. Cel mai important este să găseşti rolurile potrivite, iar acestea vor veni la momentul adecvat.”

Cel mai recent film în care joacă Lindsay Lohan este Munca-i un travaliu şi poate fi vizionat zilnic în cinematografele din ţară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 30 iunie 2009 20:29
Esti o alcoolica, drogata si obsedata de contacte sexuale, asta e tot ce esti cu adevarat.
OwYBeS pe 30 iunie 2009 21:14
Ai dreptate, Eustake...in majoritatea stirilor despre ea se spune subiectele ce le-ai enumerat tu mai sus...si este foarte adevarat...
Wonka pe 30 iunie 2009 23:06
Ce cauta si asta aicea ? pff unde s'a ajuns
Crys pe 27 iulie 2009 22:59
Frate..daca nu va convine..nu mai comentati aiurea..joaca super tare tipa :| si daca e alcoolica si drogata e problema ei atata timp cat stie sa joace..;) ati vazut macar un film in care a jucat..? ca sa comentati aici?? impuscati'va..n'o sa ajungeti in veci ca ea ;)
Radu1711 pe 27 aprilie 2010 16:44
la cum arata eu o cred ca e si harnica
alex_il_fenomeno pe 8 iulie 2010 09:51
Lindsay n-are ce face si se lauda singura! se pare ca asa a ajuns!?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells