Locuri disponibile la atelierul de scenaristică First Draft

de Cinemagia în 15 Feb 2012
Locuri disponibile la atelierul de scenaristică First Draft

Asociaţia Culturală Control N organizează a şaptea sesiune a atelierului de scenaristică First Draft pentru două grupe de cursanţi, structurate astfel: grupa 1, în perioada 21 februarie - 10 aprilie şi grupa 2, în perioada 7 martie – 25 aprilie. În acest moment mai sunt locuri disponibile în cea de-a doua grupă a atelierului, pentru perioada 7 martie – 25 aprilie. Cei interesaţi se pot înscrie la adresa info@controln.ro.

Cursul se adresează amatorilor şi începătorilor în domeniul scenaristicii de film şi prezintă în detaliu elementele de bază în scrierea unui scenariu de scurtmetraj – premisă, personaje, conflict, structură dramaturgică, dialog, precum şi elemente de formatare şi limbaj specific scenaristicii de film. Cursul este interactiv, fiecare dintre participanţi putând să aibă în portofoliu, la finalul celor 8 săptămâni, un prim scenariu de scurtmetraj. Fiecare curs durează două ore şi este compus din discuţii aplicate şi vizionări de filme. Însă workshop-ul înseamnă mai mult decât cele două ore de curs, petrecute alături de traineri în fiecare săptămână. Participanţii primesc teme specifice dupa fiecare curs şi, până la viitoarea întâlnire, ei sunt indrumaţi on-line în vederea perfecţionării tehnicilor de viitori scenarişti.

Cursul este susţinut de Ana Agopian (scenarist), Oana Răsuceanu (scenarist) şi Iulia Rugină (regizor de film). Cea de-a şaptea sesiune a atelierului First Draft va începe pentru grupa 1 pe 21 februarie, de la ora 19:00 şi va continua în fiecare marţi, timp de 8 săptămâni şi pentru grupa 2 pe 7 martie, de la ora 19.00, continuînd în fiecare miercuri, timp de 8 săptămâni. Numărul maxim de participanţi la curs este de 15. Nu există limită de vârstă. Taxa de participare este de 1000 Ron, respectiv 800 Ron (pentru elevi şi studenţi). Înscrierile continuă pentru cea de-a doua grupă a atelierului, cu începere din 7 martie. O grupă este alcătuită din 15 participanţi.

Mai multe detalii despre First Draft pe site-ul www.controln.ro, pe e-mail la adresa info@controln.ro sau la telefon 0721 969 639.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 15 februarie 2012 21:52
Foarte bun cursul!
ciobotaru pe 16 februarie 2012 23:23
dar totusi nu e cam scummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2012 18:25
suna tentant ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells