Lindsay Lohan o readuce la viaţă pe Elizabeth Taylor în primul poster al lui Liz and Dick

de Cristina Grigore în 20 Sep 2012
Lindsay Lohan o readuce la viaţă pe Elizabeth Taylor în primul poster al lui Liz and Dick

Turbulenta Lindsay Lohan a reuşit cumva să-şi reia cariera cinematografică, însă în viaţa de zi cu zi actriţa este aceeaşi persoană rebelă, pentru care legea nu pare să aibă vreo semnificaţie importantă. Lohan a fost arestată recent pentru că a lovit un pieton cu maşina şi a condus apoi, mai departe, însă acum ar putea măcar să-şi justifice, oarecum credibil, gestul. Se grăbea, poate, să ajungă pe platourile de filmare ale lui The Canyons sau Scary Movie 5

Până când situaţia legală a actriţei se lămureşte, Liz & Dick, unul din proiectele TV la care a încheiat lucrul, a primit un incitant poster, în care Lindsay pare copia fidelă a legendei sexy a Hollywood-ului, o imagine atrăgătoare, din care nu lipsesc diamantele pe care Taylor le-a iubit atât de mult.

Alături de imaginea protagonistei apar unele cuvinte ce descriu povestea vieţii lui Taylor, dar care se aplică fără îndoială şi existenţei tinerei actriţe: “starul copil”, “paparazzi”, “poveşti de dragoste controversate”. Filmul surprinde evoluţia relaţiei dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton, începută în anii ’60, la filmările peliculei Cleopatra.

Liz & Dick va fi difuzat din 3 noiembrie pe canalul TV Lifetime. Alături de Lohan, în rolul lui Richard Burton va apărea actorul Grant Bowler. Regia a fost semnată de Lloyd Kramer, iar de scenariu s-a ocupat Christopher Monger, nominalizatul la premiile Emmy pentru biopicul Temple Grandin.  

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 15:36
interesanta coafura... prestatia ramane de vazut, nu ar parea tocmai genul ei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells