Kirsten Dunst o adună pe Chloe Moretz de pe stradă

de Cristina Grigore în 30 Nov 2010
Kirsten Dunst o adună pe Chloe Moretz de pe stradă

Spre dezamăgirea fanilor, Kirsten Dunst nu va mai juca în Spider-Man, dar are aliniate destule proiecte care să o ţină ocupată anul viitor. Unul din ele este şi adaptarea cărţii autoarei Andrea Portes, Hick, drama unei adolescente forţată să se descurce singură după ce părinţii ei o abandonează.

The Playlist ne anunţă că actriţa de 28 de ani va juca alături de Chloe Moretz, care a primit rolul principal în film. Şi Collin Farrell a fost ataşat producţiei pentru scurtă vreme, însă a renunţat  pentru a-l înlocui pe Schwarzenegger în viitorul Total Recall.

Scenariul filmului, scris tot de Portes, urmăreşte traiectoria vieţii unei fete de 13 ani, Luli, care, după ce este părăsită de părinţii săi rataţi şi delincvenţi, începe să facă autostopul în direcţia Las Vegas. Din cauza trecutului său zbuciumat, Luli se crede pregătită să ţină piept oricăror încercări. A învățat să fure, să mintă şi este gata să-şi folosească puterea de seducţie şi sexualitatea. Eddie Kreezer, un cowboy violent şi chinuit de obsesii (rol care îi fusese oferit lui Farrell) o transportă o vreme, pentru a o arunca mai târziu, din maşină. Este apoi luată sub protecţia Glendei (Dunst), o escroacă ce o pune pe Luli să participe la un furt, care scapă însă de sub control. Eddie apare din nou în calea adolescentei şi, cu el pe de o parte si Glenda pe altă parte, necazurile fetei sunt departe de a se sfârşi.

Derrick Martini (Lymelife), va fi regizorul peliculei, programată să înceapă filmările în februarie, anul viitor. Conform unuia dintre producători (Taylor Lane), dacă interpretarea lui Moretz va fi suficient de bună, aceasta i-ar putea aduce actriţei un premiu important.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jackS_2011 pe 1 decembrie 2010 14:18
s-ar putea sa faca treaba buna chloe ,mi-a placut cum a jucat in kick ass avand in vedere varsta si talentul are ea timp sa castige un premiu
alex_il_fenomeno pe 28 martie 2011 20:01
chiar sunt curios ce echipa vor face cele doua actrite !
jude pe 4 mai 2011 13:18
un titlu mai bun articolului nu ati gasit?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells