Keira Knightley a pozat topless pentru o campanie publicitară

de Răzvan Boboc în 19 Aug 2009
Keira Knightley a pozat topless pentru o campanie publicitară

Frumoasa actriţă Keira Knightley a pozat în ipostaze foarte sexy pentru o nouă campanie publicitară Coco Mademoiselle Chanel, scrie The Sun.

Keira apare în fotografii topless, într-o postură provocatoare, şi cu o pereche de bretele care îi asigură eleganţa marca Chanel.

Nu este prima dată când vedeta renunţă la haine. Keira a apărut dezbrăcată în numeroase filme: The Edge Of Love, Domino sau The Hole.

Keira Knightley a declarat într-un interviu că scenele de nuditate din filme sunt o formă de eliberare şi că adoră să se dezbrace în faţa camerelor.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zoe pe 19 august 2009 09:55
In prima poza avem photoshop la greu. Sanii ei arata in realitate aproximativ ca in poza nr 3. Nu inteleg de ce se alege o vedeta pentru o campanie/coperta si apoi o modifica pana nu mai corespunde realitatii.
FarkaS pe 19 august 2009 10:36
Ce e frumos de la Chanel... si noua ne place!
b6l6b6n_cost3l pe 19 august 2009 11:48
nu inteleg cum poate fi asta etichetata ca fiind o femeie frumoasa?are pometii prea mari,buzele prea mici,nasul ala prea mic prentu o fata asa mare ca a ei,sani deloc,este alba ca branza...daca joci in filme deci esti frumos/a:))
mausyo pe 19 august 2009 13:07
in a treia poza arata cam batrana.
sik54 pe 19 august 2009 13:18
AIA e Keira Knightley?! nu inteleg de ce au ales-o pe ea,nu e deloc potrivita ca sa pozeze nud,iar apoi au mai fi modificat pozele la greu.
BLACK-SPIDER pe 19 august 2009 14:08
Daca a acceptat sa pozeze din nou seminud inseamna ca se simte bine in pielea ei si are incredere in ea! Chanell e o firma serioasa, pune accent pe look-ul acela clasic al anilor 60' -70' iar Keira a interpretat frecvent personaje de epoca (Piratii din Caraibe, The Ducess etc) si acesta cred ca a fost un motiv pentru care a fost aleasa. Iar din punct de vedere estetic, gusturile nu se discuta, mie imi place Keira, e naturala, spre deosebire de etaloanele de frumusete care sunt false din cap pana in picioare datorita implanturilor si operatiilor estetice!
Radu47hitman pe 19 august 2009 15:56
Eu le zic curve la asa CURVE,altfel nu-le pot numi...
radu pe 19 august 2009 18:38
Femeia asta e foarte sexy pentru ca are incredere in ea si nu are complexe.Si niste sani mai mici pot fi sexy nu trebuie sa aiba sanii Nicoletei Luciu pentru a poza goala.E foarte ok tipa asa cum e.
Emily pe 19 august 2009 18:41
curve?hmm.... nu sunt deacord cu asta,siunt sigur k au facuto pt bani...intradevar Keira nu prea este potrivita pt a poza nud,dar...
free_spirit pe 19 august 2009 18:46
Fatucile de la Hollywood nu scapa o sansa sa-si arate sanii, sau in cazul Keirai...lipsa lor. Daca nu prea le are cu talentu` macar la dezbracat sa se priceapa...fiercare dupa cum il duce capu`.
ldnw pe 19 august 2009 20:37
arata ca o zdreamta!
Anxious_Schizoid pe 19 august 2009 21:44
Cu ocazia acestui articol mi-am amintit de o glumă pe care a făcut-o Strutter într-o emisiune, era vorba de Keira şi filmele cu piraţii în care a jucat; We all know that Pirates have made a name of thereself by stealing chests, well it looks like somebody stealed this chick's chest.
Andrei pe 20 august 2009 09:43
La cat de mici si neinteresanti sunt sanii ei, eh... s-a muncit mult in Photoshop ca sa-i aduca la o forma cat de cat credibila.
ImAlina pe 20 august 2009 12:52
Alta nu gaseau si ei? Sunt multe actrite de la Hollywood care arata de 1000 de ori mai bine ca ea. Nu neg ca este o actrita extrem de buna, dar fizic cam lasa de dorit. Pictorialul este aparent frumos, dar ascunde multe in spate. In primul rand , in realitate ea e mult mai slaba, prea slaba as zice eu si cum Photoshop face minuni ,toate defectele se sterg si aprope oricine poate sa para ca o papusa Barbie. Stiu ca asta vinde, dar pana si eu, ca fata, as fi preferat sa vad una cu sani mai mari si nu cu o fata asa trasa de zici ca moare de foame.
dana pe 19 septembrie 2009 17:27
este superba!criticati..criticati..criticati...
diana pe 14 ianuarie 2010 16:51
ca actrita, imi place ff mult de ea, si e destul de frumoasa, are o frumusete neobisnuita si are charisma, dar....nu e potrivita ptr poze nud
LadyStarlight pe 23 aprilie 2010 18:22
dumnezeule mare! ok. si-a dat hainele jos. pentru bani sau nu... si ce? treaba ei! ok, nu va place- ca are sanii prea nu-stiu-cum, pometii nu-stiu-cum s.a.m.d..uhm, si ce (din nou)? va credeti perfecti? :D poate, poate nu. oricum nu sunteti. si va agitati ca o cola in caz ca cineva va comenteaza ( rautacios) (im)perfectiunea... dar cand vine vorba sa criticati voi, nu va mai deranjeaza atat de tare. o fi asta (K. K) actrita, persoana publica sau cum i-o mai spune...dar ho, fratica! asta nu inseamna ca facandu-se actrita a dat dreptul voua de a o face cum va vine( zdreanta etc etc).
acum sa zic ceva legat si de subiect :D mda, s-a folosit photoshop-ul la greu. nu mi se pare deloc extraordinar realizat. per total. asta e. pupic.

danielopol radu pe 2 august 2010 15:16
O FEMEIE TREBUIE SA SE MULTUMITA DE TRUPUL EI BRAVO KEIRA

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells