Katy Perry, iubita lui Freddie Mercury?

de Cristina Grigore în 11 Iun 2012
Katy Perry, iubita lui Freddie Mercury?

Pelicula despre viaţa lui Freddie Mercury ar putea-o avea în distribuţie pe cântăreaţa Katy Perry, scrie The Mirror.

Filmul, supervizat de producătorul Graham King, îl va avea în rolul celebrului muzician şi solist al trupei Queen pe Sacha Baron Cohen. Perry a fost aleasă în rolul lui Mary Austin, iubita lui Mercury pentru mai bine de cinci ani şi cea pe care a numit-o iubirea vieţii lui.

Potrivit unor apropiaţi ai cântăreţei, aceasta ar fi bucuroasă să apară în film, mai ales că este un mare fan al trupei, însă participarea sa nu a fost încă confirmată oficial. Perry şi-a exprimat dragostea pentru Freddie Mercury în mai multe interviuri, despre care a declarat ca este idolul său muzical, melodiile sale ghidându-i cariera.

Începută în 1970, relaţia lui Mercury cu Austin a fost una de notorietate şi s-a încheiat în momentul în care acesta şi-a recunoscut bisexualitatea. Cei doi au rămas însă foarte apropiaţi, în ciuda aventurilor ulterioare cu mai mulţi parteneri bărbaţi, Mercury vorbind despre Austin ca despre soţia sa după legi nescrise . Aceasta l-a vizitat şi susţinut pe artist în nenumărate rânduri pe patul de spital, când se lupta cu complicaţiile aduse de SIDA, ce i-au adus şi moartea, în 1991, la doar 45 de ani. „Toţi iubiţii mei m-au întrebat cum de nici unul dintre ei nu au putut-o înlocui în totalitate pe Austin. Dar acest lucru este pur şi simplu imposibil”, declara la un moment dat artistul.

De regia peliculei, ce va prezenta zilele de început ale formaţiei Queen până la interpretarea de la excepționalul concert al anului 1985, Live Aid, se va ocupa Stephen Frears (The Queen). Brian May şi Roger Taylor, foşti membrii ai Queen lucrează deja alături de Baron Cohen la realizarea biopicului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2012 00:16
cred ca ar face ceva bun :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells