Kate Beckinsale, alături de Tom Cruise în SF-ul Horizons?

de Cristina Grigore în 27 Oct 2011
Kate Beckinsale, alături de Tom Cruise în SF-ul Horizons?

Unul din rolurile principale feminine din viitorul film al lui Joseph Kosinski, Horizons (numit anterior Oblivion) a fost deja adjudecat de Jessica Chastain. Potrivit Deadline, cei de la Universal Pictures sunt acum în căutarea unei alte partenere a lui Tom Cruise din film, iar pe lista scurtă a actriţelor preferate se află Kate Beckinsale, Diane Kruger şi iubita lui Captain America, Hayley Atwell.

Cele trei concurează pentru rolul misterioasei călătoare pe care protagonistul acestei poveşti a unui viitor apocaliptic o întâlneşte pe Pământul a cărui suprafaţă a devenit un loc în care oamenii nu mai pot locui, mutându-şi locuinţele deasupra norilor. Cruise interpretează rolul unui soldat lăsat la sol pentru a întreţine dronele puse să caute şi să distrugă agresiva rasă extraterestră ce a distrus suprafaţa Terrei, iar Chastain va fi soţia acestuia.

Pelicula are un buget de 100 de milioane de dolari şi urmează să înceapă filmările în vara anului viitor, lansarea fiind stabilită pentru 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 27 octombrie 2011 14:31
Cred ca vor face un ' cuplu ' pe cinste.
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2011 15:50
se anunta deja o echipa de milioane .
Bayard pe 27 octombrie 2011 17:51
Tom Cruise nu merita o actrita atat de frumoasa precum Kate Beckinsale :). Cand am auzit de ideea filmului mi s-a parut super... dar cu Tom Cruise in rol principal.....
AimeeLov pe 28 octombrie 2011 09:46
Uuuu..Ar fi un cuplu de milioane:X:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells