Josh Brolin va fugi de Charlize Theron?

de Ştefan Dobroiu în 13 Aug 2010
Josh Brolin va fugi de Charlize Theron?

Josh Brolin, actorul nominalizat la Oscar în 2009 pentru rolul său din Milk, ar putea apărea alături de Charlize Theron în noul film al lui Jason Reitman (Juno, Up in the Air), Young Adult.

Theron va fi protagonista filmului, o autoare de romane pentru tineri ("young adult novels", de unde şi titlul filmului), care îşi dă seama că nu are nicio identitate. Scrie sub pseudonim şi nu se regăseşte deloc în subiectele romanelor sale. Demersul ei de a deveni "cineva" în propriii ochi va implica şi o încercare de a reaprinde o relaţie cu iubitul din liceu, doar că acesta este proaspăt căsătorit, tocmai a devenit tată şi nici nu vrea să audă de ea.

Lui Josh Brolin i-a fost propus rolul tatălui de familie obligat să o respingă pe nu tocmai simpatica fostă iubită din liceu, care acum suferă de un narcisism grotesc altoit pe o totală nesiguranţă de sine, conform celor care au citit deja scenariul lui Diablo Cody. Acesta a fost suficient de lăudat în ultimele săptămâni pentru ca acordul lui Brolin să fie anunţat în curând, mai ales că nu i se întâmplă oricui să o respingă pe Charlize Theron...

Deocamdată nu se ştie când ar putea apărea Young Adult.

Crezi că Josh Brolin (nu) se potriveşte cu Theron?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 august 2010 20:41
amuzant...sa fuga de Charlize Theron :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells