Jolie, fără protecţie, pe capota unui camion-cisternă în viteză

de Gloria Sauciuc în 5 Mai 2009
Jolie, fără protecţie, pe capota unui camion-cisternă în viteză

Ieri, la New York, în cartierul Albany, Angelina Jolie a putut fi văzută în plin turnaj, într-o ipostază care dă fiori reci: pe un camion-cisternă în mişcare, fără niciun fel de protecţie, şi fără să se apeleze la o dublură!
Toate de înţeles, mai puţin riscul la care se expune Jolie, în calitate de mamă a şase copii.
Iar dacă reprezentanţii societăţii de asigurări ar vedea imaginile, se vor ruga, de asemenea, ca totul să se încheie fără accidente.

Filmările la thriller-ul Salt decurg conform termenilor stabiliţi, cu atât mai mult cu cât scenariştii nu mai fac grevă la Hollywood şi echipele de filmare profită de asta la maximum. În acest film, în care rolul a fost rescris pentru Angelina Jolie, iniţial propunerea făcându-i-se lui Tom
Cruise, Evelyn Salt (în locul lui Edwyn, dacă Tom Cruise ar fi primit rolul) este un agent CIA. Acuzată că ar fi spion al ruşilor, ea va trebui să scape şi să-şi înfrunte superiorii, care cred despre Salt că pregăteşte un atentat împotriva preşedintelui. Personajul lui Jolie trebuie să-şi dovedească nevinovăţia şi să-l deconspire pe adevăratul trădător.

De partea lui Salt este doar Winter, jucat de Liev Schreiber (41 de ani), prezent şi în trilogiile Scream, Sphere şi Wolverine, în viaţa reală partenerul de viaţă al lui Naomi Watts. El o va ajuta pe Evelyn Salt să demaşte planurile organizaţiei criminale. Filmul va intra în cinematografele de la noi în toamna lui 2010.

Iată, mai jos, capturile video luate de reporterii purepeople.com

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scrawl pe 5 mai 2009 15:19
nu inteleg ce risca :)) mare lucru...sta intinsa pe un camion care merge incet,are ditamai spatiu',cu aia langa ea oricum :))
scrawl pe 5 mai 2009 15:22
apropo...de ce titlul spune camion-cisterna in viteza? in miscare da...dar e diferenta mare intre "miscare" si "viteza"...sa inteleg ca aia 10-20km/h cu care se deplasa camionul pt. voi inseamna viteza?mai repede mergi cu bicicleta =))
Porcarie pe 5 mai 2009 15:38
ce porcarie abia se misca camionul
anca_luna pe 5 mai 2009 15:55
Sunt de acord cu riscul care exista, fiind o masina mare, inalta in miscare, indiferent de viteza pe care o are, si acrita nu este asigurata.
Nu este OK, mai ales ca are 6 copiii care au nevoie de ea ca mama, si mai ales ca tine la ei.
O fi Angelina un temperament aventuros, dar poate ar trebui sa se gindeasca ca aceste scene se pot face si in conditii de siguranta mai mare

Wonka pe 5 mai 2009 16:07
mama ce viteza are :)), incredibil :))
Lori28 pe 5 mai 2009 17:27
La inceput camionul are viteza. De fapt, se misca in acelasi ritm cu celelalte masini de pe sensul lui, nici nu are unde sa depaseasca. Jolie vad ca nu are nimic de ce sa se tina. Mi se apre riscant intr-adevar.
Gloria pe 5 mai 2009 17:37
E adevărat, camionul nu merge chiar cu 160/h, în acest caz aş fi scris "Jolie, fără protecţie, pe capota unui camion-cisternă în plină viteză" sau "în mare viteză", dar are o viteză, bare de care să te ţii nu sunt, urmează şi o curbă, e periculos şi pentru actriţă şi pentru echipă.
nyctof0bia pe 5 mai 2009 19:09
bla bla, ce conteaza? n-a murit:) e cea mai tare oricum.
scrawl pe 5 mai 2009 21:24
nu am zis degeaba 10-20 km/h :)) lori uita-te atent la filmuletz la inceput si ai sa vezi niste limitatoare de viteza...camionul urca pe un pod si erau limitatoare pt ca urma o curba brusca...uitati-va atent,se vede un semn cu 30,apoi unu cu 25 si se mai vede unu in plina curba cu 20...asa ca nu avea sigur mai mult de 10-20km/h camionul...pare ca merge mai repede din cauza celui care filmeaza...ca muta camera dupa camion :)
cavallioty pe 5 mai 2009 21:51
adik wow ce riscant e sa stai tolanita pe un camion care merge cu 20-30km/h,inteleg ca e angelina jolie si trebuie sa scrieti ceva despre ea dar nici fleacuri dastea ca doar nu e o actrita incepatoare si nu stie ce face
Mda pe 5 mai 2009 23:32
"Jolie, fără protecţie, pe capota unui camion-cisternă în viteză" - mda... era in viteza, n-am ce zice, maxim intr-a 2-a :-))
intj pe 6 mai 2009 00:44
am stat in picioare pe un vagon al carui tren rula la 150 km/h
de ce ar fi diferit la o asa zisa vedeta sa riste un pic,desi a risca e mult spus.pana la urma primeste o tona de bani. hai ca deja ma apuca rasul. asa se intampla cand nu se intampla evenimente importante in lumea "cinemagiei" uuUuu; Jolie, fără protecţie. repede o caciulita!

CinemaBoy pe 6 mai 2009 15:55
Cum nu exista risk uitativa la al doilea camion pe ce sta.
Eu pe 5 noiembrie 2009 14:25
Mda...toti sunteti tari in explicatii,dar sincer nu cred ca vreunul dintre voi ar face asa cv...poate ca nu mergea cu peste 100 km/h,dar avea o oarecare viteza iar ea nu avea cabluri de protectie....nu multe staruri s-ar incumeta la asa cv

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells