Johnny Depp participă la festivalul organizat de Kusturica în Serbia

de Răzvan Boboc în 12 Ian 2010
Johnny Depp participă la festivalul organizat de Kusturica în Serbia

Johnny Depp se află în Serbia unde este invitatul de onoare al Festivalului Internaţional de Film şi Muzică organizat de celebrul cineast Emir Kusturica. Depp a fost primit de preşedintele sârb, Boris Tadic, şi apoi a mers la domeniul regizorului din satul Drvengrad din vestul Serbiei.

Festivalul a început miercuri şi se va încheia pe data de 19 ianuarie. În deschiderea evenimentului a fost dezvelit un bust al lui Johnny Depp.

La ediţia de anul acesta, 28 de filme din 18 ţări se vor lupta pentru premiile Oul de Aur, Oul de Argint şi Oul de Bronz.

La festivalul organizat de Emir Kusturica pe domeniul său, accesul publicului este liber şi evenimentul nu beneficiază de niciun sponsor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 13 ianuarie 2010 11:36
Da , Johnny Deep a jucat in "Arizona Dream" regizat de Kusturica, sunt prieteni vechi.
Pe cand un film si de un regizor roman , sa-l invitam si noi la un festival in Romania, sa-l vedem si noi "in carne si oase"?
Sau macar , pe cand un film in care joaca el turnat in Romania?, ca tot suntem o tara exotica, si lui Johnny nu-i displac exotismele (Piratii din Caraibe)

just4johnny pe 14 ianuarie 2010 01:08
ar fi super sa vina si pe la noi......ma bucur ca sarbii s-au gandit sa il onoreze cu un premiu si o statuie....daca vreti sa vedeti mai multe poze de la festival contactati-ma...
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2014 14:46
Foarte tare, Kusturica merita aprecieri ca a facut acest eveniment fara sponsori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells