Johnny Depp, despre personajul său din The Lone Ranger

de Cristina Grigore în 23 Apr 2012
Johnny Depp, despre personajul său din The Lone Ranger

Remake-ul lui The Lone Ranger, al producătorului  Jerry Bruckheimer, îşi continuă filmările în New Mexico, iar recentele fotografii de pe platourile de filmare îl arată pe unul dintre protagonişti, Johnny Depp, transformat pe de-a-ntregul în Tonto, ajutorul şi partenerul de nădejde al Călăreţului Singuratic, interpretat de Armie Hammer.

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Depp a explicat cum s-a ajuns la înfăţişarea ciudată pe care o are acum Tonto, personajul său cu origini Cherockee: „S-a întâmplat să dau de o pictură a unui artist pe nume Kirby Stattler şi uitându-mă la faţa luptătorului imaginat de el am exclamat: Asta e!”.

„Dungile de pe faţa lui şi cele care îi traversează ochii… e ca şi când poţi delimita cu ajutorul lor diferitele feţe ale individului!”. Cât despre cioara fixată pe cap în loc de pălărie, actorul a spus: „Stattler pictase o pasăre ce zbura fix în spatele capului luptătorului. Mie mi s-a părut ca şi cum ar sta pe capul lui”, a spus Depp. „M-am gândit: Tonto are o pasăre pe cap. Poate reprezenta spiritul care îl ghidează. Poate că este moartă pentru ceilalţi, dar este vie pentru el”, a mai spus actorul.

Indiferent cât de stranie ţi se va părea înfăţişarea din film a lui Depp, producţia, aflată în regia lui Gore Verbinski,este o investiţie importantă pentru studiourile Disney. Pe lângă încasările spectaculoase anticipate – care să acopere bugetul de 220 de milioane de dolari al filmului – pelicula mai are un scop notabil. Acela de a corecta modul defectuos în care indienii de pe teritoriul nord-american au fost portretizaţi în filmele de început de la Hollywood.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 aprilie 2012 10:36
Cu siguranta, cu un asemenea actor in rol principal, se va obtine si castig de cauza in corectarea modului defectuos in care au fost portretizati indieniii
Bayard pe 23 aprilie 2012 14:09
Da, e ridicola imaginea lui, dar nu cred ca mai conteaza :)
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2012 17:40
la ce poveste , ce distributie , ce tehnica , mai mult ca sigur este o productie geniala !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells