Jessica Biel şi Kate Bekinsale, în noul Total Recall

de Cristina Grigore în 26 Mai 2011
Jessica Biel şi Kate Bekinsale, în noul Total Recall

Remake-ul lui Total Recall se pregăşte să înceapă filmările în câteva zile, iar cei de la Sony Pictures au definitivat distribuţia, în rolurile principale feminine fiind confirmate Jessica Biel şi Kate Beckinsale, scrie Collider.

Însă cele două frumoase actriţe – Bekinsale va fi Lori, soţia lui Douglas Quaid, iar Biel va fi Melina, aliata protagonistului în lupta împotriva dominatorului de pe Marte - nu sunt singurele surprize ale acestei producţii aflate sub indicaţiile regizorale ale lui Len Wiseman.

Alături de Colin Farrell - care a preluat rolul lui Hauser/Douglas Quaid de la Schwarzenegger, personajul central al SF-ului lui Paul Verhoeven din 1990 intrat în categoria filmelor culte - îl vom vedea şi pe Bill Nighy (Wild Target, Pirates of Caribbean, Underworld). El va intra în pielea mutantului Quatto (Kuato în filmul oringinal), liderul rezistenţe de pe Marte cu un rol cheie în desluşirea misterului ce-l înconjoară pe Hauser şi în salvarea planetei de Vilos Cohaagen, principalul antagonist, interpretat de Bryan Cranston.

Ethan Hawke a primit şi el o partitură în film, iar rolul său este ceva mai mult decât un simplu cameo, cum fusese anunţat iniţial. Deşi nu a vrut să dezvăluie numele personajului său, actorul de 40 de ani a ţinut să menţioneze că monologul pe care îl are de învaţat pentru rol are nu mai puţin de cinci pagini.

Se anunţă un film interesant, despre care Wiseman a declarat că va fi mult mai apropiat de sursă (nuvela lui Phlip K. Dick, We Can Remember It From Wholesale) decât predecesorul, dar şi mai întunecat, cu o reprezentare extrem de modernă şi tehnologizată a Terrei.

Lansarea americană a lui Total Recall este programată pentru 3 august 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ana pe 26 mai 2011 08:41
abia astept sa vad ce o sa iasa. Deocamdata actorii alesi sunt mai mult decat pe gustul meu.
xerses pe 26 mai 2011 09:29
Cred ca se vor descurca foarte bine cu totii pentru ca filmul initial a iscat mare interes.
Bayard pe 26 mai 2011 14:03
Totul suna extraordinar.... exceptand rolul principal. E doar parerea mea, dar mie nu-mi place deloc cum joaca Farrell, in multe momente imi pare foarte fals, indiferent de film si rol
cinemacinema pe 26 mai 2011 16:14
cred ca fals esti tu...daca nici colin farrell nu mai joaca bine atunci nimeni nu joaca
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2011 19:46
sunt doua actrite uriase , sunt sigur ca vor face un film nemaipomenit !
margott pe 7 mai 2012 19:01
Imi place distributia, mai ales Bill Nighy. O sa fie unul din cele mai asteptate filme ale anului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells