James Cameron, cât pe ce să fie producătorul primului film X-Men

de Cristina Grigore în 28 Mar 2012
James Cameron, cât pe ce să fie producătorul primului film X-Men

Cu  aproximativ zece ani înainte ca pelicula X-Men a lui Bryan Singer să fie lansată în cinematografe, a existat o versiune a filmului ce îl avea pe James Cameron drept producător, pe Kathryn Bigelow în scaunul regizoral, Bob Hoskins în rolul lui Wolverine şi Angela Bassett drept Storm. Proiectul a fost însă abandonat de regizorul lui Avatar, iar cel care l-a “convins” să renunţe a fost chiar unul dintre creatorii supereroilor Marvel, Stan Lee.

Conform publicaţiei Chicago Tribune, ineditele amănunte au fost făcute publice de Chris Claremont, un renumit creator de personaje al universului Marvel, care a povestit: “Stăteam pur şi simplu de vorbă [cu Stan Lee şi Cameron]. La un moment dat, Stan se uită la Cameron şi spune ‘Am auzit că-ţi place Spider-Man’. Ochii lui Cameron au strălucit. Apoi au început să discute. Şi au discutat în continuare o bună bucată de vreme. Mi-am dat seama peste vreo 20 de minute, eu şi ceilalţi implicaţi în realizarea lui X-Men că proiectul s-a evaporat”.

Potrivit lui Claremont, Bigelow a imaginat totuşi o variantă de scenariu pentru aventurile supereroilor din X-Men, însă ea a fost refuzată de studioul producător. Între timp, Cameron a început să lucreze la un film Spider-Man. A scris un scenariu şi a făcut o mulţime de schiţe, dar, pentru că nu a reuşit să obţină drepturile de producţie, a abandonat pentru a regiza apoi True Lies.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 martie 2012 11:38
Bob Hoskins ca Wolverine :)))))
catasmile17 pe 28 martie 2012 12:36
stan lee a facut o treaba excelenta cu aceasta serie x-men ;)
CosminHorrorMaster pe 28 martie 2012 14:32
Hmmm.. interesant.
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 15:18
cred ca ar fi aratat cu totul altfel seria X-Men .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells