Hulk, absent din Iron Man 3

de Cristina Grigore în 19 Iul 2012
Hulk, absent din Iron Man 3

Unul dintre cei mai populari supereroi Marvel, The Hulk, a făcut deliciul publicului în The Avengers, după lansarea căruia numele acestuia a apărut în mai toate cronicile. Cu toate că studiourile au promis un nou film dedicat în exclusivitate aventurilor sale, nu a apărut în planificarea, recent anunțată, a acestora.

Ultima dată când Hulk a fost zărit de fani, el şi Iron Man deveniseră prieteni, fapt ce lăsa loc pentru reîntâlnirea celor doi în Iron Man 3. Însă, potrivit ScreenRant, acest lucru nu are şanse să se întâmple. „Cred că [Stark] o să îl lase pe Bruce în staţie la Port Authoriy” a glumit preşedintele Marvel, Kevin Feige, cu redactorii site-ului. Întrebat în mod direct dacă Hulk îşi va face apariţia în Iron Man 3, acesta a negat categoric.

Se pare că unul dintre motivele pentru care supereroul este ţinut momentan pe tuşă are legătură şi cu alegerea regizorului lui Iron Man 3, Shane Black, care nu doreşte să complice prea mult povestea filmului prin legarea ei de universul Marvel.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsag pe 19 iulie 2012 10:11
Nu mi-a placut niciodata HULK asa ca nu prea a-mi pasa .
Barbaru pe 19 iulie 2012 10:42
de ce ???
Andrey92 pe 19 iulie 2012 11:10
Se scrie "imi". "A-mi" se foloseste in context de genul: "A-mi" spune ca nu ti-a placut Hulk ma face sa te fac bou.
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:08
cred ca ar fi adus un plus de actiune povestii .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells