Gwyneth Paltrow se pregăteşte de Blood, Bones & Butter

de Cristina Grigore în 19 Iul 2012
Gwyneth Paltrow se pregăteşte de Blood, Bones & Butter

Gwyneth Paltrow se află în discuţii pentru rolul central din Blood, Bones & Butter, scrie The Hollywood Reporter. Pelicula este descrisă ca o aventură culinară ce o va purta pe eroina principală prin toate bucătăriile în care a gătit de-a lungul vremii, cu toate provocările şi succesele repurtate dar, mai ales, cu fragmente incitante din viaţa personală, care s-a întrepătruns cu cea profesională.

Filmul este asemănat cu succesul anului 2009, Julie & Julia - cu Meryl Streep şi Amy Adams în rolurile principale – peliculă cu încasări de aproape 100 de milioane de dolari doar în America de Nord.

Blood, Bones & Butter este cartea de memorii a maestrului bucătar Gabrielle Hamilton, proprietara unui faimos restaurant din New York şi deţinătoarea unui premiu ce a desemnat-o cel mai bun bucătar al oraşului în 2011.

„Excelent scrisă” aşa cum notează The New York Times, povestea lui Hamilton este spusă cu o „sinceritate neobişnuită, curaj, umor şi pasiune”, scrie şi Amazon. Succesul de acum al restaurantului Prune deţinut de autoare - se menţionează în descrierea cărţii - vine ca rod al unei munci susţinute, de peste 20 de ani, în care aceasta a căutat din răsputeri să dea un sens şi un scop vieţii sale.

Călătoria sa neconvenţională va purta publicul prin bucătăria rurală din copilăria autoarei, prin cele ale Franţei, Greciei şi Turciei, unde a fost adesea hrănită de oameni complet necunoscuţi şi care au învăţat-o esenţa ospitalităţii, dar şi prin bucătăria propriului restaurant, Prune, şi a cea a soacrei sale de origine italiană.

Până la apariţia de anul viitor din Iron Man 3, o vei putea vedea pe Gwyneth Paltrow în Thanks for Sharing, o comedie despre sex în care joacă alături de Mark Ruffalo.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:08
o actrita remarcabila , mereu fiind o fericire sa o vezi la treaba .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells