Gina Carano, starul lui Haywire: „Michael Fassbender m-a făcut knock-out”

de Cristina Grigore în 22 Ian 2012
Gina Carano, starul lui Haywire: „Michael Fassbender m-a făcut knock-out”

Starul lui Haywire, Gina Carano, a declarat într-un interviu recent că în timpul filmărilor unor scene de luptă din film a fost lăsată accidental fără cunoştinţă de către colegul său, actorul Michael Fassbender.

Fosta luptătoare de arte marţiale mixte joacă în noul film al lui Steven Soderbergh rolul lui Mallory Kane, o agentă secretă forţată să devină fugară după ce cade victima unei conspiraţii a colegilor săi.

Carano a rememorat pentru revista People o scenă de luptă în care a trebuit să îl confrunte pe unul dintre colegii săi de platou, Michael Fassbender, şi a mărturisit că respectiva secvenţă, în care starul lui Shame s-a lăsat un pic cam furat de scenă, a lăsat-o knock-out.

„A trebuit [în film] să lupt corp la corp cu unii dintre cei mai atractivi actori de la Hollywood”, a spus actriţa. „Însă atunci când Fassbender m-a izbit cu capul de zid, a fost singurul moment în care mi-am pierdut cunoştinţa. Ulterior, i-am aruncat în faţă o vază, când se aştepta mai puţin. Nu s-a tăiat, poate doar puţin”, a mai povestit ea.

Carano, despre care s-a scris că a lăsat şi ea fără cunoştinţă în timpul filmărilor unul dintre cascadorii care au lucrat la Haywire, l-a numit pe „atleticul” Channig Tatum, colegul de platou cu care i-a plăcut cel mai mult să se lupte. „Era unul dintre cei pe care trebuia să îi elimin rapid. Asta pentru că este foarte bine dezvoltat, un adevărat atlet”, a explicat ea.

Printre colegii de platou ai protagonistei s-au numărat şi Michael Douglas, Ewan McGregor şi Antonio Banderas. Filmul va fi lansat în România pe 3 februarie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 22 ianuarie 2012 11:55
=)))
spanac2015 pe 23 ianuarie 2012 09:02
a vrut sa o combine videcand-o de scolioza :)))...sh cred ca michael fassbender si-a luat lectii de combinat de la bruce lee :)) cam asa pare din trailer :))
TivleaMarius pe 22 ianuarie 2012 17:17
povresita
Qube86 pe 22 ianuarie 2012 19:12
D-aia e Fassbender la ora actuala unul dintre actorii mei preferati...Un actor care se implica domne' nu gluma :)))
b0b0cin3filul pe 22 ianuarie 2012 21:14
Ori suntem golani ori nu mai suntem...
Beatryce pe 22 ianuarie 2012 21:16
iooi:-s
:))

alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:12
nici nu ma mira , la ce star este .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells