Fraţii Bloom, o comedie fantezistă, acum şi pe DVD!

14 Oct 2009
Fraţii Bloom, o comedie fantezistă, acum şi pe DVD!

Adrien Brody, Mark Ruffalo, Rachel Weisz şi Rinko Kikuchi fac atmosferă în comedia surprinzătoare, Fraţii Bloom (The Brothers Bloom), distribuită în premieră pe DVD de către Pro Video, începând cu luna octombrie.
Rian Johnson, scenarist şi regizor deopotrivă, creează în Fraţii Bloom o lume magică în care întorsăturile surprinzătoare, aventurile intrigante prin care trec personajele, dar şi dialogurile spumoase transformă totul într-o comedie amuzantă şi inteligentă.

Adrien Brody, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din filmul Pianistul (The Pianist) face un duo senzaţional alături de Mark Ruffalo (13 Going On 30, What Doesn't Kill You), interpretându-i pe cei doi fraţi Bloom care îşi câştigă existenţa escrocând alte persoane.

După o copilărie nefericită şi plină de lipsuri materiale, aceştia duc acum un trai confortabil şi lipsit de griji prin fraudarea milionarilor excentrici. Dar se pare că Bloom s-a săturat să se ascundă încontinuu de poliţie şi îşi exprimă dorinţa de a renunţa la această viaţă infracţională. Cu toate acestea, convins de fratele său Stephen şi de partenerul lor Bang Bang (Rinko Kikuchi - Babel) să renunţe la idee, cei trei încep să se pregătească pentru ultima lovitură. De această dată, victima este Penelope Stamp (Rachel Weisz - The Mummy, Definitely, Maybe, Constantine), o moştenitoare atrăgătoare, sexy şi plină de ciudăţenii, căreia îi propun o excursie în jurul lumii contra unei sume exorbitante. Dar pentru că viaţa este plină de surprize, Bloom se îndrăgosteşte de Penelope punând în pericol reuşita planului lor.

Decorurile superbe filmate în Romania, Cehia, Serbia şi Muntenegru susţin atmosfera ludică a filmului, cascadoriile, romantismul sau umorul subtil îmbinându-se într-un film energic şi fascinant.

Fraţii Bloom, distribuit de către Pro Video, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD, la un preţ recomandat de 54.9 lei.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 14:29
abia astept sa il vad
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 19:58
sper sa il vad si eu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells