Filmul Halo, realizat (în sfârşit) de Steven Spielberg?

de Cristina Grigore în 7 Oct 2011
Filmul Halo, realizat (în sfârşit) de Steven Spielberg?

S-a tot vorbit de o adaptare a lui Halo, jocul video a cărui acţiune se petrece în viitor şi urmăreşte lupta interstelară dintre oameni şi o rasă de extratereştri. Iată că zvonurile despre realizarea filmului par până la urmă a se concretiza şi îi au în vizor pe Steven Spielberg şi studiourile Dreamworks, scrie Moviefone.

Asemenea companiei de producţie menţionate, şi faimosul cineast a mai fost ataşat proiectului în 2009, însă de atunci nu s-a mai auzit nimic despre acest proiect. Cei de la Microsoft Studios, care deţin drepturile de autor şi de distribuţie, sunt însă perseverenţi în tentativa lor de aduce povestea SF a jocului pe marele ecran.

Divizia franceză a companiei a spus recent într-un comunicat de presă ataşat cărţii ce va sta la baza filmului, intitulată Halo: Cryptum: „O adaptare cinematografică va fi realizată în 2012. Va fi produsă în colaborare de către două nume cu greutate ale cinematografului american – Steven Spielberg şi studiourile Dreamworks”.

Seria jocurilor Halo este vedeta celor de la Microsoft, acestea fiind considerate cel mai bune ale genului shooter la persoana întâi de pe consola Xbox şi etalonul după care au fost judecate mai toate jocurile asemănătoare care i-au urmat.



Taguri:  Steven Spielberg

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andrei3489 pe 7 octombrie 2011 10:57
Nu este adevarat.Microsoft a confirmat ca nu au nici un plan deocamdata pe filmul Halo.Asa au vrut francezii sa faca valva. :D
Sayko pe 7 octombrie 2011 13:39
Ce ar fi daca s-ar face un film dupa World of warcraft ,Assassin's Creed sau chiar Mass Effect,cu Prince of Persia a tinut.
CODRIN123 pe 7 octombrie 2011 15:17
si dupa assassin's creed se va face un joc:D
Marin10 pe 8 octombrie 2011 14:23
si dupa assassin's creed se va face un joc? Ceva nu are logica, se face un joc dupa un joc?
myhay25 pe 7 octombrie 2011 15:03
Dupa World Of Warcarft s-ar face un super film! Mai ales daca se transpune perfect atmosfera din joc in film, probabil ca va rupe la incasari.
Twiblack pe 7 octombrie 2011 16:08
warcraft este destul de greu de realizat fara un peter jackson imrepuna cu james cameron, plus ca te gandesti deja la cel putin o trilogie cand spui warcraft, il avem pe illidan pe lich king, prima parte sa constate cum au ajuns ei in astfel de situatii apoi lupa contra lor, ceva de genu. si totul sa fie facut in cooperare cu blizzard in asa fel incat povestea sa fie pastrata si nu aruncata pentru 3 scene de efecte speciale .
legolas05 pe 7 octombrie 2011 18:24
ai dreptate
myhay25 pe 7 octombrie 2011 20:00
da ai dreptate! s-ar putea face mai multe filme inafara de lk si ilidan se mai poate face si pe baza razboiul dintre hoarda si alianta si multe alte teme, ar fi o paine de mancat pt producatori desigur ca sa iasa bine trb sa fie Peter Jackson si Blizzard k sa ajute la transpunerea atmosferei (probabil ca P.J ar reusi si fara James Cameron, stim bine ce a iesit din mana lui odata cu LOTR: efecte, story, atmosfera si multe altele) Pt toata povestea ar trebui sa fie si Blizzardu k altfel nu se poate, Blizzardu o sa fie vrand, nevrand ca doar e produsul lor!
alex_il_fenomeno pe 7 octombrie 2011 17:49
cred ca este un film foarte bun . de urmarit publicitatea de care va beneficia .
legolas05 pe 7 octombrie 2011 18:24
eu sper sa fie adevarat
andu7zu pe 7 octombrie 2011 22:06
ar fi frumos daca ar fi adevarat
Tobi pe 8 octombrie 2011 10:37
parca era anuntat filmul Warcraft pentru 2013 , regia Sam Raimi
Sayko pe 8 octombrie 2011 13:01
Warcraft in 2013 e aceiasi poveste ca cea cu Diablo 3,poate nu ai avut ocazia sa-i cunosti pe cei de la Blizzard.Daca e anuntat prin 2013 v-a aparea in 2020.Decat sa-l faca dintr-o singura parte mai bn sa se lase.
Erwin.Rommel pe 8 octombrie 2011 12:10
Mass Effect si Warcraft daca se vor face, vor fi bestiale.
chaosnecrolyte pe 8 octombrie 2011 20:26
Pentru Mass Effect se vor face 2 filme! Mass Effect (film): This film will be based on the story in Mass Effect. According to BioWare's Executive Producer Casey Hudson, "At BioWare, we've always thought of Mass Effect as having the depth, emotion and plot twists perfectly suited for an adaptation to a motion picture. With Avi Arad and Legendary attached, we believe that the Mass Effect movie will be an extraordinary entertainment event that realizes our vision for the franchise and thrills fans." The film will be produced by Legendary Pictures with Avi Arad, and BioWare's Ray Muzyka, Greg Zeschuck, and Casey Hudson as executive producers. Unnamed Mass Effect anime film: BioWare and EA announced that an anime film set in the Mass Effect Universe would be produced for release in summer 2012. "Over the last few years, we have revealed different pieces of the Mass Effect world through different media. Extending the story through an anime medium is another amazing opportunity for us," says BioWare's Casey Hudson.
alin1234 pe 9 octombrie 2011 03:35
daca daca daca....dead space...fear....etc etc:)
Railysse pe 22 octombrie 2011 15:24
Daca eu as face un film despre World of Warcraft, as incepe intai cu inceputul: planeta Azeroth este goala, lipsita de viata. Cu timpul apar triburi, fiecare stabilindu,se in alta parte. Din trib ajunge sa fie sau, si pana la urma se va face orasul Stormwind si Undercity. Apare Arthas(the Lich King), isi omoara tatal si pune stapanire pe oras, majoritatea localnicilor ajungand sclavi. Arthas pleaca intr-o expeditie in Northrend, unde gasind o forta de neoprit, devine The Lich King. Forta neagra se raspandeste ajungand pana in Undercity, unde toti oamanii se tranforma in Undead. Intr-o zi, un meteorit cade in Bleasted Lands, in meteorit fiind portalul spre Outland. Satanii de prin zona, alaturi de Mages si Warlocks reusesc sa deschida portalul prin care apar Blood Evles, Draenei si multe alte creaturi. Nestiind ce sa faca, noile rase se stabilesc unde credeau ei sa este mai bine. Cu timpul au aparut celelalte rasa formand doua tabere adverse: Alliance si Horde. Cele doua tabere se luptau pentru cucerirea planetei Azeroth. Regele Aliantei (Wariann Wrynn) urmeaza sa nasca un fiu care, in viitor va devenii mostenitorul tronului. La fel si Horde, familia regala formata din 2 Blood Elves vor avea o fiica. Cele doua tabere portesc un razboi in care, cei 2 printi (fiul si fiica regilor) se vor indragosti unul de celalalt. Ei incearca sa opreascac razboiul fara ca parintii lor sa afle de micul lor secret. Intre timp Lich King este ucis. Toata lumea sarbatoreste, cand brusc, mica lor petrecere este intrerupta de un cutremur care are sa distruga jumate din planeta. Marele dregon de foc este pe cale sa iasa din adancuri si sa isi faca treaba(sa distruga totul). Hoardele si Aliantele pornesc cel mai mare razboi care va avea sa tina 10 ani, dar luptele sunt intrerupre de Dragonul, care iesit din adancuri este decis sa isi faca treaba. Cele doua tabare adverse formeaza o alianta, reusind astfel sa il distruga de dragon si sa redea iar pacea pe Azeroth.
Sper sa va placa ideea.

Railysse pe 22 octombrie 2011 15:30
Am mai faxcut unele greseli gramaticale din graba cum ar fi: In loc de satanii (satenii),
in loc de Cu timpul au aparut celelalte rasa - Cu timpul au aparut celelalte rase
in loc de Din trib ajunge sa fie sau - Din trib ajunge sa fie sat
si mai sunt si altele care poate nu le-am observat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells