Scenariştii lui Jericho vor semna povestea noului film Zorro

de Cristina Grigore în 7 Oct 2011
Scenariştii lui Jericho vor semna povestea noului film Zorro

Pentru scenariul lui Zorro, o nouă ecranizare ce va spune povestea eroului mascat, au fost angajaţi Matthew Federman şi Stephen Scaia (Jericho, The Human Target), scrie Deadline.

Filmul se va baza pe romanul lui Isabel Allende, ce descrie pentru prima dată cum a devenit Diego de la Vega, nobilul al cărui loc de origine este o colonie spaniolă din California secolului XIX, luptătorul pentru dreptate ce-şi însemnează victimele cu un Z crestat pe piept cu vârful sabiei.

Legenda pornită de o serie de benzi desenate acum aproape un secol va urma zecilor de transpuneri pe micul şi marele ecran, cea mai recentă fiind cea din 2005, The Legend of Zorro, ce l-a avut drept protagonist pe Antonio Banderas. Momentan, nu se cunosc regizorul şi, mai ales, protagonistul acestui proiect, sau dacă Banderas ia în considerare o revenire în reboot-ul justiţiarului misterios.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 octombrie 2011 10:33
E un picut prea recent ultimul Zorro..... cu Banderas nu cred ca mai pot face ceva de succes.... si oricum o sa fie noul film o sa piarda multe incasari din cauza dezamagirii Legend of Zorro
Costirik pe 9 octombrie 2011 00:26
iar bati campii:))
spartacus pe 7 octombrie 2011 12:01
Au ramas de tot fara imaginatie astia dela Hollywood. In afara sa reia teme si filme de "n" ori nu mai stiu nimic. Revenind la articol, eu sunt de parere ca filmul din 1975 cu Alain Delon nu va putea fi niciodata egalat. Acolo vezi un actor care joaca perfect un rol ce ii vine manusa, iar coloana sonora este... extraordinara. Mai rar.
Crist11 pe 7 octombrie 2011 16:06
Pacat ca Jericho, nu a primit un final pe care il merita din tot sufletul.
Sper sa iasa un film frumos.

alex_il_fenomeno pe 7 octombrie 2011 17:45
sa vedem cum va mai fi si aceasta incercare de film ...
zeno.marin pe 7 octombrie 2011 22:35
Noul film Zorro... E ca si cum ai spune "Noua Dacie 1300". De fapt e vechea palarie cu masca si pelerina, dar cu un nou accesroriu dedesubt...
In fond sa fim rezonabili, de unde atatea idei? Pe urma se pare ca analistii industriei cinematografice au ajuns la concluzia ca cel mai scurt drum spre succes e cel batatorit si cunoscut: repetitia.
Booooring.

Crist11 pe 7 octombrie 2011 22:52
:))) Ai uitat ca orice mijloc de a face bani este binevenit :D?
zeno.marin pe 8 octombrie 2011 16:03
Atunci de ce nu se apuca precum tiganii nostri de cersit?...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells