Festival Saga Amurg la Grand Cinema Digiplex

26 Oct 2011
Festival Saga Amurg la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex sărbătoreşte în luna noiembrie Saga Amurg. Toate filmele seriei vor putea fi văzute în noiembrie la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, pentru a marca sosirea celei mai aşteptate pelicule a seriei: Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1.

Primele trei părţi ale impresionantei aventuri supranaturale vor putea fi vizionate la Grand Cinema Digiplex în fiecare zi de marţi, la preţul special de 15 lei, fiind distribuite de MediaPro Distribution. Proiecţia primei părţi, Amurg, va avea loc pe 1 noiembrie. Saga Amurg: Lună Nouă va fi disponibilă cinefililor în 8 noiembrie, iar Saga Amurg: Eclipsa va rula pe ecranele din Grand Cinema Digiplex în 15 noiembrie.

A patra pelicula din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansată la nivel internaţional vineri, 18 noiembrie. Pentru a pregăti acest eveniment cinematografic de excepţie, organizat pentru prima dată în Romania, Grand Cinema Digiplex va oferi cu o zi înainte o proiecţie specială, neîntreruptă, a tuturor filmelor din serie. Punctul culminant al vizionării va sosi imediat după miezul nopţii, când va începe Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1. Toate cele patru filme vor putea fi vizionate cu un abonament de 75 de lei. Cine doreşte să vizioneze doar avanpremiera de la 00:01 plăteşte 27 de lei.

Biletele pentru „Festivalul Saga Amurg” s-au pus deja în vânzare începând cu 24 octombrie şi pot fi achiziţionate de la Grand Cinema Digiplex.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RaVaGe93 pe 26 octombrie 2011 13:10
mai bn le iau d p filelist si ec si bani:D
aavramescu23 pe 26 octombrie 2011 13:19
Astia sunt dilii la cap? 15 lei pe film? Le am cumparate pe DVD. Le vad acasa. Se aude la fel de bine pe HOME CINEMA. Nu merg decat la 4 la cinema
aavramescu23 pe 26 octombrie 2011 13:22
Am dat pe ele 60 ron originale, si ei cer 45 lei ca sa le mai vad inca o data la cinema
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2011 17:51
cam scumpe , insa sunt foarte titrate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells