Femeia Fantastica intruchipata de Katie Holmes

de Razvan Boboc în 23 Aug 2007
Femeia Fantastica intruchipata de Katie Holmes

Sotiei lui Tom Cruise, Katie Holmes, i s-a facut o propunere pentru a interpreta rolul celebrului personaj Wonder Woman (Femeia Fantastica) intr-un lungmetraj pentru marele ecran cu acelasi nume. Filmul este o adaptare dupa o serie de benzi desenate populara in intreaga lume. Katie a zburat deja spre Los Angeles pentru a discuta despre acest rol cu reprezentantii companiei Warner Bros.

Filmul "Femeia Fantastica" se afla in stadiul de proiect de cativa ani buni iar mai multi cineasti au incercat sa realizeze un scenariu potrivit.

Katie Holmes a avut ceva probleme in ceea ce priveste cariera imediat dupa casatoria cu Tom Cruise. Studiourile au fost ingrijorate din cauza publicitatii negative starnite de convertirea ei la religia scientologica si de declaratiile lui Cruise despre aceasta religie. Nunta fastuoasa a avut loc la sfarsitul anului trecut la castelul medieval Odescalchi, de langa Roma. Cei doi au o fetita de 14 luni, Suri, iar Tom Cruise mai are doi copii adoptati, Isabella si Connor, din a doua casatorie cu Nicole Kidman.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells