Emma Watson, prima iubire în Perks of Being a Wallflower

de Cristina Grigore în 11 Feb 2011
Emma Watson, prima iubire în Perks of Being a Wallflower

Ce-a de-a doua parte a Harry Potter and The Deathly Hallows nu a fost încă lansată şi un nou rol i-a fost oferit actriţei faimoasă pentru întruchiparea Hermionei Granger. Emma Watson a confirmat că va juca în Perks of Being a Wallflower, o dramă cu adolescenţi plasată la începutul anilor ’90, anunţă SlashFilm.

Watson i se va alătura în această producţie lui Logan Lerman (în imagine), care a jucat în Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief şi va putea fi văzut curând în The Three Musketeers.

Filmul, adaptarea unui roman de succes publicat de Stephen Chbosky, care va şi regiza, urmăreşte povestea evoluţiei lui Charlie, un adolescent de 15 ani, fermecător dar naiv, care încearcă să facă faţă unei prime iubiri, Sam (interpretată de Watson), sinuciderii celui mai bun prieten al său şi propriei sale probleme mentale, în timp ce se luptă să găsească un grup de oameni în mijlocul cărora să se simtă acceptat.

Filmul va aborda teme precum drogurile, sexul, avortul, homosexualitatea şi va oferi celor doi tineri actori nişte partituri mult mai profunde şi mature decât cele interpretate până acum.

Pe lângă acest rol, Emma a fost propusă drept candidată principală pentru un rol important în Incarceron, unde l-ar avea drept partener pe Taylor Lautner. Mai are însă două competitoare: Jennifer Lawrence şi Blake Lively.

Perks of Being a Wallflower va fi produs de Summit Entertainment, cu John Malkovich drept producător executiv . Filmările sunt programate să înceapă în vara acestui an.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sorina25 pe 11 februarie 2011 10:46
oh la la...se anunta furtuni cu filme!!
legolas05 pe 11 februarie 2011 21:51
interesant articol
AeroX pe 12 februarie 2011 20:42
Bafta multa la roluri/filme tot mai bune le doresc actorilor tineri din Harry Potter! Eu zic ca au potential!
alex_andra9 pe 12 februarie 2011 22:21
abia astept...imi plac ambii actori:x
Krakatau pe 13 februarie 2011 00:37
Cred ca Emma Watson va avea cel mai mare succes dintre cei 3 actori principali din Harry Potter. Si Daniel Radcliffe a primit vreo 2 roluri. De Rupert Grint nu stiu nimic, dar l-am vazut din intamplare la tv intr-un film de-acum cativa ani si mi-a placut interpretarea. In mod normal toti 3 ar trebui sa depaseasca cu brio perioada HP si sa aiba succes mai departe.
MissBlossom01 pe 29 iulie 2011 00:59
Cu siguranta :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells