The Three Musketeers

(2011)

Cei trei muschetari

Poster The Three Musketeers Postere The Three Musketeers

Sinopsis The Three Musketeers

Mai mult
The Three Musketeers (principal)

Urmându-și visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găsește pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) și Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif venețian, au fost trădați de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

În acest timp, diabolicul Richelieu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Les Trois Mousquetaires 3D
  • Die drei Musketiere

Produs de

Impact Pictures

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Summit Entertainment

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution
Film disponibil pe DVD în România

Box office The Three Musketeers

Weekend premieră (10.10.2011)
  • Loc 1
  • Spectatori 38.684
  • Încasări (RON) 855.230,40
Total
  • Spectatori 158.266
  • Încasări (RON) 3.247.324,31
  • Încasări (USD) 1.034.246,96

Părerea criticului

Gloria pe 14 Octombrie 2011 16:06
Cei trei muschetari, varianta fantasy
Cei trei muschetari, varianta mileniului trei, se lansează la cinema vineri, 14 octombrie, ridicând semne de întrebare asupra viitorului genului "capă şi spadă"; genul devenea extrem de popular odată cu filmul mut, cotinuând cu producţiile ce-l aveau drept protagonist pe Errol Flynn (într-o vreme cel mai bun actor-spadasin de la Hollywood), încântând cu poveştile cavalereşti de onoare şi curaj generaţii la rând după aceea; la începutul anilor 2000, genul era aproape dat uitării. Anul trecut, un Robin Hood cu Russell Crowe protagonist îndrepta vertiginos genul spre "filmul de război".

Paul W.S. Anderson se aruncă să resusciteze capa şi spada apelând la un roman clasic, Les Trois Mousquetaires, de Alexandre Dumas, ecranizat în nu mai puţin de 30 de rânduri (conform cifrelor imdb.com) recurgând la anacronisme (ce pot fi citite cu indulgenţă ca… citeşte

15 11
elpaulet pe 15 octombrie 2011 23:45
Nu erau raze laser alea, erau niste sarme foarte subtiri :P
mihaiboghiu pe 11 ianuarie 2013 13:06
Oau! Dar ce documentata esti Gloria. Probabil ca esti un cinefil adevarat sau poate ca cunosti filmul de mai indeaproape. Felicitari!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nyuszi pe 27 Martie 2011 19:17
M-am uitat la trailer, si m-am tot mirat. Uite cum se resuceste bietul Alexandre Dumas in mormant... Daca tot vor sa faca filme de cacao pline de actiune, in 3D, macar sa nu mai nenoroceasca literatura clasica cu mizeriile astea de asa zise "ecranizari".

Dar stai... nu sunt capabili sa scrie nicicare un scenariu original, doar iau de ici de colo cate o idee si intre trei franturi de dialog arunca cateva explozii si lupte, si gata filmul. Ieftin si bun!

62 29
AnDuTzu pe 9 octombrie 2011 12:34
O porcarie
Cinesasdassasa pe 11 noiembrie 2012 20:29
Nyuzi !! vream sa trec cu privirea , dar ma luat de ureche nesimntirea unora , e prima oara cand postez aici si probabil ultima ! Multi nu stiu ce vrei sa zici , nu vor sti nici daca incerci sa le explici , ar fi prea multe de scris ,pun punct nu-si are rostul , Toate cele bune Nuzi sanatate , si iti multumesc ca mai existi si tu un punct alb intro mare neagra ,
sm_4_rt pe 11 August 2011 19:40
Prostul...
daca nu-i fudul nu e prost destul ! Mai oameni buni ( ca sa nu zic primate in copaci de piatra ) nu mai criticati atata filmul ca nu faceti altceva decat sa dati dovada de prostie si ignoranta. Ce inseamna sa faci un film ? Ca si regizor inseamna sa redai o poveste dupa viziunea unui scenarist. Daca respectivul scenarist a visat la corabii zburatore deasupra celor trei muschetari de ce va treziti voi sa spuneti ca " e o blasfemie ", " nu e ca in carte ", "actoru X si Y nu e bun pentru rol ! " SHUT THE F**K UP !!! Daca vreti sa fie ca in carte atunci faceti voi filmul cum va place si nu o mai ardeti aiurea pe net criticand te miri ce filme... Mie unu imi place foarte mult ideea filmului, te scoate din monotonie. Daca vrei sa vedeti filme " Ca in carte " recomand: Omul cu masca de fier, Contele de monte cristo si alte filme de genul care sunt intradevai criticam cu atata negatar bune dar… citeşte
44 49
bovoro pe 6 octombrie 2011 12:54
catre sfarsitul comment-ului ai obosit de-atata scris, sau bausei deja o juma' de pahar de bere si te imbatasei rau. esti complet incoerent, amice.
vovin pe 30 noiembrie 2013 20:40
Nu inteleg de ce atata vehementa si agresivitate. Daca ti-a placut tie, spune-ti parerea linistit. De ce a fost nevoie sa te iei de comentariile, multe din ele pertinente, si sa jignesti lumea, pentru simplul motiv ca nu le-a placut filmul? Eu unul fac parte din tabara care spun ca filmul este prost spre foarte prost. Dar nu am facut tam-tam si nu m-am luat de cei care zic ca ar fi bun...; si pe mine ma irita cand citesc cuvinte de glorie inchinate unei erori de film, ce va disparea repede si inevitabil din istoria cinematografiei. In fine, poate asta este gena noastra de romani cu sange necomunist, ramas in vene - daca cineva nu e de acord cu tine: omoara-l ! :) Succes si pace la toata lumea!
legolas05 pe 30 Martie 2011 16:01
foarte frumos filmul,mie mi'a placut mult,este fain de vazut in 3d,are niste efecte super
27 20
Deceoare pe 18 iulie 2015 21:40
Propune dragă realizatorilor pe plan mondial să producă filme din acestea care încurcă epocile între ele , calcă în picioare istoria şi literatura mondială . Dacă Mileniul trei , tot este el - Mileniul prostiei , să încercăm să îi bulversăm pe toţi .
Pitbull pe 12 Octombrie 2011 00:04
Eterna problemă a ecranizărilor
"The Three Musketeers" - Alternativa SF
Eterna problemă a ecranizărilor

Am un foarte bun prieten (nu-i dau numele, nu pentru că n-ar conta, ci tocmai dimpotrivă, fiindcă e cunoscut - de la nişte cronici de teatru pe care le publică fără a fi de meserie... şi, cu toate că are stil şi adesea le nimereşte bine, lipsa pregătirii profesionale se cunoaşte; când o pricepe lumea că nu poţi face critică de film sau teatru fără să fi studiat? Fie şi în particular - dar cu atât mai îndelung şi asiduu!) care a fost dintotdeauna un fixist al "fidelităţii" faţă de sursa originală - atât în ceea ce priveşte montările teatrale, cât şi apropo de ecranizări. Refuza să vadă orice spectacol experimental pe un text clasic, respingea viziunile scenice novatoare de orice fel, considera "blasfemii" (vorba vine, că-i aşa-zis ateu) tăieturile din text… citeşte

24 11
vovin pe 30 noiembrie 2013 20:29
totusi Pitbull, cred ca ai pus o nota cam prea mare.
tibijuve pe 28 Martie 2011 18:22
umflata cu efecte care nu isi au locul in Franta secolului al XVI-lea. deviaza mult prea mult de la povestea originala care este cel putin superba.
17 15
Manusa pe 17 Octombrie 2011 19:23
Un film excelent si nu ma asteptam sa fie atat de spectaculos. Un film reusit care de la decoruri la actori, filmul a excelat. Cartea nu am citit-o, dar filmul urmareste evenimentele din carte si totusi dupa cate am auzit nu este scris despre acele dirijabile impresionante aparute in film. Cred ca realizatorii au dorit sa il faca mai spectaculos si mai bun, dupa mine au reusit. La ce final a avut, sunt sigur ca va mai fi si o parte a doua.
14 13
After_Eight pe 4 februarie 2012 20:45
Iintr-adevar ai iq-ul unei manusi. :))))
defav pe 19 iulie 2017 23:24
" Cartea nu am citit-o, dar filmul urmareste evenimentele din carte" -cum vine asta , Manusa ?! Filmul e spectaculos , probabil de-aia ti-a placut, dar nu prea respecta cartea , ti-o spune unul care chiar a citit cartea (merita , recomand ) .
Bart_Simpson pe 19 Mai 2011 22:28
Dupa trailer cred ca va fi cel mai penibil film cu muschetari din istoria cinematografiei. "Apocalipsa", karate, corabii zburatoare (bine, OK, un balon...?!?!?!), D'Artagnian cu freza unui adolescent din anul 2011 si alte ineptii... Sper sincer ca e o parodie, altfel in locul muschetarilor ar fi putut fi si chinezi, indieni, extraterestri sau babuini. Dar, desigur, prostimea (pardon, voiam sa spun analfabetii care cred ca Dumas e vreun parfum) va fi cucerita de 3D si efectele "super-cul, frate"...
12 18
anastasiaioana pe 9 aprilie 2013 11:15
sper ca stii ca 1. este varianta moderna a muschetarilor 2 ai scris gresit, se scrie D'Artagnan, nu stiu ce carte ai citi tu da no... 3 filmu e super daca poti intelege da se vede ca tu nu poti, IMI PARE RAU PT TINE!
Mircosoft pe 7 august 2018 20:55
de fapt au ecranizat o carte dupe Alexandre Dumbass, autorul din "Shawshank Redemption" :)
Faenor pe 31 Martie 2011 13:07
Culmea, scenariul este foarte aproape de povestea originala, iar adaugirile sau omisiunile nu deranjeaza in aceeasi masura in care au deranjat in alte adaptari similare din trecut, care si-au batut joc de romanul lui Dumas. Cu toate acestea, vorbim de o adaptare, nu de o ecranizare fidela cum a fost cazul cu varianta din 1973. Spiritul cartii este pastrat, iar vizual va fi cu siguranta varianta moderna de referinta a muschetarilor.
10 6
Bart_Simpson pe 19 mai 2011 22:32
Daca filmul asta e foarte aproape de povestea originala, te sfatuiesc sa mai citesti o data cartea (cartile)...
Faenor pe 12 octombrie 2011 11:32
Daca citeai cu putin atentie cele de mai sus, ai vazut ca ma refeream la "spiritul" nu "litera" cartii...din punctul asta de vedere fidelitatea este pastrata: umor, actiune, ritm, atmosfera...nu se poate spune asta despre multe ecranizari sau adaptari ale Muschetarilor
BadDreams pe 08 Iulie 2011 22:46
Istoria,literatura calcata in picioare ,clar 100% de catre "marii regizori"!
10 8
spotty pe 19 August 2011 09:48
totusi e un subiect placut
desi deviaza probabil de la roman, este un subiect ok cu atat mai mult ca tehnologia de azi permite anumite lucruri care atunci erau imposibile, una peste alta cred ca e un film bun.
10 9
cosmin.tutuianu pe 14 Octombrie 2011 23:04
totusi..
De ce nu comentati filmul.De ce trebuie comparat cu altceva.Daca se numea "cei trei lupatori" mai comentati ca nu seamana cu cartea?Poate ca nu are treaba cu povestea initiata dar e un film bun.
9 3
CostinN pe 09 Octombrie 2011 10:20
"Cei trei musca tare"
Ii inteleg si pe nostalgici dar oarecum ii inteleg si pe amatorii de petarde. Unii au crescut cu mancare sanatoasa, altii au crescut cu fast-food. Modul de percepere al lumii, in acest caz al filmelor, este in raport cu gustul culinar cu care s-a obisnuit fiecare, mai in gluma, mai in serios. Pana la urma nimeni nu este obligat sa vada acest film si nici nu trebuie pus prea mult pret pe poveste. Arta nu este stiinta, este cel mai interpretabil domeniu din cele existente. Oricum, il voi viziona in una din acele zile cand nu voi avea nici o alternativa mai serioasa. :)
8 8
darayawaus pe 9 octombrie 2011 22:40
Amin, frate! Mare dreptate ai. Deduc ca nota vrea sa para impartiala.
gogutz pe 11 noiembrie 2012 10:57
:)) dudeeeeee mor de ras nu gluma:))
vicu89 pe 16 Octombrie 2011 20:16
bun film
voi certativa, a fost bun filmul k a fost sau nu din carte mi.a placut si gata.
7 4
darayawaus pe 05 Iunie 2011 17:20
Vai de capu' meu!
Recunosc, spre rusinea mea, ca am avut sperante de la acest film. S-au naruit insa dupa vizionarea trailerului. Astept sa apara totusi, ca poate ma insel (nu cred), dar l-am scos de pe "Vreau sa vad".
7 13
kamy_16_92 pe 26 octombrie 2011 22:31
da intradevar trailerul e un pic ambiguu, dar filmul face toti banii!
After_Eight pe 4 februarie 2012 20:47
banii de seminte, da..... :))))
AlinaZ pe 17 Octombrie 2011 18:06
Un film bun...bine realizat. Altceva decat cartea sau istoria propriu-zisa ...dar ca si film eu il iau ca pe un usor film fantastic ... si asa e ok!
6 4

Spune-ţi părerea despre The Three Musketeers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Three Musketeers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells