Emma Stone se va lupta din nou cu zombi

de Cristina Grigore în 23 Iun 2011
Emma Stone se va lupta din nou cu zombi

După ce a ţinut piept oribilelor creaturi readuse la viaţă în Zombieland, Emma Stone se va afla din nou faţă în faţă cu acestea, ca personaj central în ecranizarea romanului lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies, scrie Variety.

Studiourile Lionsgate le-au avut în vizor pentru rolul lui Elizabeth Bennet, o neînfricată eroină, a cărei misiune de a salva Anglia de zombie este pusă în dificultate de sosirea lui Fitzwilliam Darcy, şi pe Anne Hathaway, Mia Wasikowska şi Scarlett Johansson.

Dacă acceptă oferta, Stone va face parte dintr-o producţie ce a suferit multe modificări până la varianta actuală. Craig Gillespie (Lars and the Real Girl, viitorul Fright Night) l-a înlocuit în scaunul regizoral pe David O. Russell (The Fighter), care urma să regizeze dar să scrie şi scenariul, cu Natalie Portman ca protagonistă.

Cum Russell şi Portman s-au retras din proiect, o mulţime de alte staruri şi regizori au fost abordaţi pentru a face parte din echipa de producţie, însă, la final, Gillespie a rămas la cârma acestuia, alături de scenarista Marti Noxon (Buffy the Vampire Slayer, Fright Night).

Stone va apărea anul acesta în Crazy, Stupid, Love. (16 septembrie), The Help şi Friends with Benefits  (9 septembrie). Anul viitor o vom vedea alături de Andrew Garfield în The Amazing Spider-Man.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 iunie 2011 11:32
foarte multe nume vehiculate , dar inca proiectul nu are o distributie concreta ! cred ca Emma Stone ar face un film bun !
Bayard pe 23 iunie 2011 16:33
Scenarista din Buffy, of of :))... oricum, daca joaca Emma Stone eu nu pot sa nu ma uit
PS: Cea mai inspaimantatoare creatura din zombieland a fost de departe Bill Murray :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells