Scenaristul lui Watchmen reface The Crow

de Cristina Grigore în 23 Iun 2011
Scenaristul lui Watchmen reface The Crow

Alex Tse, cunoscut pentru scenariul peliculei Watchmen (2009), a fost ales de Relativity Media să reimagineze aventurile din The Crow, anunţă Variety. Remake-ul îi are deja la bord pe Bradley Cooper, drept protagonist şi Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) ca regizor al peliculei.

Potrivit declaraţiilor producătorilor, noul film va fi o abordare îndrăzneaţă a poveştii legendarului personaj Eric Draven, care revine la viaţă pentru a răzbuna moartea soţiei sale, pentru ca sufletul său să se poată odihni în pace.

Ca şi producţia din 1994, remake-ul anunţat acum va avea la bază seria de benzi desenate semnate de James O’Barr. Pe lângă alte proiecte, Tse a fost angajat de Paramount pentru adaptarea romanului grafic Battling Boy, dar şi de Warner Bros. pentru un un reboot al anime-ului Ninja Scroll.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 23 iunie 2011 08:58
eu unul sunt un mare fan al filmului din 94 corbul.....desi a avut continuari ,acestea nu s-au ridicat la nivelul originalului...............sper ca acest nou film sa apara cat mai rapid,si sa fie un nou hit care sa faca o noua franciza de succes...................the crow dispune de o cantitate insemnata de materiale din care se pot crea o multime de scenarii de calitate...............amu ramane sa asteptam
sdfhsdrth pe 23 iunie 2011 11:40
bradley cooper nu se potriveste pentru rol sincer...sper sa nu fie rolul principal...
Han_Solo pe 23 iunie 2011 13:11
Nici eu nu cred ca Bradley Cooper este alegerea cea mai potrivita insa este un actor pe val in acest moment.
Cred ca potrivit pentru acest rol ar fi Jim Caviezel sau Rain din Ninja Assassin.

riky pe 23 iunie 2011 13:35
De ce o fi asa la moda remake-ul?? Cred ca am vazut The Crow `94 de cel putin 10 ori si tot nu ma satur, si ii dau dreptate lui cristi23, desi a avut continuari, nu au ajuns la inaLTIMEA PRIMULUI, ca sa nu mai specific faptul ca Brandon Lee a dat un farmec aparte personajului principal, "croit" parca pt el. Un remake nu mi se pare o idee geniala, in special daca o sa-l aibe pe Bradley Cooper ca protagonist. O sa strice tot farmecul acela ghotic, si pe de-o alta parte , din respect pentru evenimentul tragic si pentru B.Lee. Dar acum ce sa facem, asteptam, vedem ce-o sa iasa, si sper sa gaseasca alt actor, for old time sake.
andu7zu pe 23 iunie 2011 14:28
....
Bayard pe 23 iunie 2011 16:28
Nene, fac remakeuri dupa 10-15 ani deja.... e ingrozitor!!!
Vorador pe 24 iunie 2011 00:16
Mi-a placut mult filmul cu Brandon Lee(si singurul din intreaga serie),avea un stil diferit fata de alte filme.Personajul rau era de-a dreptul sinistru si avea o voce a naibii de ,,cool''(foarte tare actorul,pacat ca asta e singurul film in care l-am vazut).Un alt lucru important al filmului era coloana sonora,de-a dreptul exceptionala,daca ar fi sa apara si remake-ul sper sa pastreze acelasi soundtrack si aceeasi atmosfera gotica,nu vreau sa fie un film PG-13 cum au fost altele din serie si de unde sa lipseasca scenele dure din primul
alex_il_fenomeno pe 24 iunie 2011 10:05
sper sa iasa ceva bun , desi ma gandesc ca nu are cum sa fie la valoarea originalului !
cosmin pe 26 iunie 2011 01:14
O sa fie bine. Soundtrackurile cred ca sunt ultima grija din moment ce au trecut 17 ani si sau mai dezvoltat multe formatii de genu si au mai iesit multe melodii de genu....Nimic nu inlocuieste originalul, asta'i clar, dar DIFERIT sau PUTIN MAI DIFERIT nu inseamna neaparat mai rau. Nu comparati un film din '94 cu unul facut acum. La cel vechi apreciezi ce se putea face atunci si sentimentul pe care au reusit sa ti'l trezeasca uitandu'te la un film facut fara prea multe efecte sau falsuri. La asta nou, care poate fi superior, automat te astepti la ceva mai mult cu atatea efecte si distrageri de atentie. Nu le puneti in balanta fratilor, ca nu's acelas r***t. Vorbiti de aceeasi poveste, dar in rest nu o sa aiba nimic in comun filmele astea. Nu's din aceeasi categorie de productie.

Legat de actor: Care vi l'ati inchipuit voi pe Chritian Balle in Batman, pana sa apara noua serie? Ganditi'va la asta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells