Edward Norton şi Sean Penn se îndreaptă spre RoboCop

de Cristina Grigore în 16 Apr 2012
Edward Norton şi Sean Penn se îndreaptă spre RoboCop

Remake-ul celebrului SF al anului 1987, RoboCop, îl are deja în rol principal pe Joel Kinnaman (The Killing), însă producătorii acestuia par a fi hotărâţi să îl înconjoare pe puţin cunoscutul actor suedez cu o serie de nume de referinţă ale Hollywood-ului. Potrivit  site-ului ComicBookMovie Edward Norton şi Sean Penn sunt acum în discuţii pentru apariţia în film, iar lor li s-ar putea alătura şi alţii.

Dacă această variantă a distribuţiei va rămâne în formula anunţată, Norton va putea fi văzut în rolul lui… Norton, un genial om de ştiinţă şi creatorul lui Robocop. Gael Garcia Bernal ar intra în pielea lui Jack Lewis, arătosul coleg de poliţie al protagonistului, care începe o relaţie cu Clara, fosta soţie a lui Alex Murphy înainte ca el să fie transformat în cyborg. Rolul Clarei i-ar putea reveni lui Rebecca Hall.

Noul film RoboCop va fi regizat de José Padilha după un scenariu de Nick Schenk, James Vanderbilt şi Joshua Zetumer, lansarea fiind programată pentru Statele Unite în 9 august 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 aprilie 2012 10:53
Abia astept noua varianta, desi sunt sigur ca nu se va putea compara cu primul Robocop interpretat de Peter Weller. Originalul ramane cel mai bun - se stie, hehehe :))))
xerses pe 17 aprilie 2012 09:06
ma intereseaza orice film pe asemea subiect.
xerses pe 17 aprilie 2012 12:12
asemenea
zeno.marin pe 17 aprilie 2012 17:07
Xerses, iti recomand in acest caz "Godzilla Vs. Mechagodzilla" (1977). Sau, daca vrei un film antologic, atunci de ce nu celebrul film al lui Fritz Lang - "Metropolis"?...

Robocrap keeps fascinating generations... De fapt cercetatorii nu au ajuns la un consens legat de intrebarea "Ce este Robocop?". O fi el "ciuborg", dar care e ponderea?... Adica vorbim despre un om (grav handicapat) cu numeroase proteze bionice sau e o masina integrata cu cateva organe recuperate, dintre care si creierul?

zeno.marin pe 17 aprilie 2012 17:52
Wait a minute! Si asta trebuie vazut neaparat: "Robot Monster (1953)"... Cum de nu mi-am dat seama de la inceput. O perla cinematografica subevaluata desigur...
catasmile17 pe 17 aprilie 2012 19:19
Is curios ce va iesi din acest film.
titanel pe 17 aprilie 2012 22:35
Eram impotriva remake-ului dar acuma daca intra nume mari in proiect ca Sean Penn si Edward Norton is curios sa vad ce iese. In plus daca ii tot face remake sper sa iasa soundtrack`ul la fel de genial ca cel din 1987.
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 15:05
ar fi cu adevarat ceva interesant , avand in vedere la cum se anunta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells