Noi fotografii din G.I. Joe Retaliation

de Cristina Grigore în 16 Apr 2012
Noi fotografii din G.I. Joe Retaliation

G.I. Joe: Retaliation va debuta pe marile ecrane în vara acestui an şi va avea o concurenţă acerbă din partea unor pelicule de acţiune precum The Avengers, The Dark Knight Rises şi The Amazing Spider-Man. Cu toate acestea, sequel-ul filmului din 2009 cu peste 300 de milioane de dolari încasări la box-office-ul din toată lumea, promite suficient de multă acţiune şi muşchi pentru a se ridica din umbra multaşteptatelor blockbustere.

Site-ul Stark Industries a postat online o serie de noi şi spectaculoase fotografii, în care ne întâlnim o parte din actorii ale căror acţiuni şi scene de luptă ne vor ţine în suspans: Bruce Willis, Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Channing Tatum, Ray Park, D.J. Cotrona, Byung-hun Lee şi  Elodie Yung.

În G.I. Joe Retaliation, aflat în regia lui Jon M. Chu (Step Up 3D), echipa de elită este distrusă de un atac al Cobrei, ce lasă în viaţă doar câţiva dintre membrii grupului. Cei rămaşi trebuie să se alieze pentru a lupta împotriva organizaţiei criminale ce le-a provocat scoaterea din scenă şi-şi urmează planul de dominaţie mondială. Filmul va apărea pe marile noastre ecrane din 29 iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 17 aprilie 2012 09:07
Bun, asteptam....
babydoog pe 17 aprilie 2012 15:40
Sunt foarte curios ce va iesi,dar mi se pare o idee extrem de proasta k au renuntat la Channing Tatum(care moare la inceputul filmului) si la Marlon Wayans, dak tot au facut un sequel trebuiau sa pastreze rolurile principale,Dwayne Johnson are un fizic impresionant dar la capitolul talent actoricesc sta foarte prost.Asteptam si vedem.
catasmile17 pe 17 aprilie 2012 19:18
eu il astept cu nerabdare acest film.
alex_il_fenomeno pe 9 mai 2012 15:04
sigur merita urmarit , avand in vedere la ce putere au imaginile !
forever_young_ pe 27 iulie 2020 22:20
de vazut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells