Ea e noua eroină din acţiune din The Fast and The Furious 6

de Cristina Grigore în 28 Iul 2012
Ea e noua eroină din acţiune din The Fast and The Furious 6

Regizorul Justin Lin a început deja filmările la cel de-al şaselea film al celebrei serii de acţiune cu maşini, The Fast and The Furious. Conform publicaţiei Daily Mail, distribuţia peliculei s-a îmbogăţit recent cu o atrăgătoare figură feminină, fotomodelul britanic Clara Paget.

Ea va intra în pielea unui personaj seducător, plasat chiar în centrul acţiunii, dotată în plus cu remarcabile talente de „pistolar”. Se pare că filmul va continua acţiunea din Fast Five, în care personajele interpretate de Vin Diesel, Paul Walker şi Jordana Brewster sunt fugari, cu musculosul poliţist jucat de Dwayne Johnson pe urmele lor.

Momentan, nu au fost publicate detalii în legătură cu scenariul noului film. Din informaţiile anterioare, ştim că Gina Carano (luptătoarea devenită eroină de acţiune) îşi va uni forţele cu personajul lui Johnson , însă nu şi dacă nou-introdusa în scenă va fi de partea poliţiştilor sau a hoţilor de maşini. Va fi primul rol notabil din cariera de actriţă a lui Paget, care a apărut până acum în partituri minore, precum cea a ospătăriţei din Johnny English Reborn.

Din distribuţia filmului s-a zvonit ca va face parte şi Rihanna, în rol de villain, însă partitura ei nu a fost încă confirmată. Lansarea lui The Fast and the Furious 6 va avea loc pe 24 mai 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
goodbye pe 28 iulie 2012 23:03
Sper sa ramana la stadiul de zvon vestea cum ca Rihanna ar putea primi si ea vreun rol in filmul asta.
Pavel.F pe 29 iulie 2012 18:03
sper si eu sa ramana la stadiul de zvon cum ca Rihannaar putea primi un rol in acest film.
silviu1985 pe 29 iulie 2012 22:06
sa stea sa bea bere in continuare
sa nu strice filmul care se anunta foarte frumos..cu o distributie de exceptie

xerses pe 30 iulie 2012 23:23
netentanta....
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 11:40
ramane de vazut ce impresie va lasa ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells