Diablo Cody pune mâna pe noi filme Universal

de Gloria Sauciuc în 23 Sep 2009
Diablo Cody pune mâna pe noi filme Universal

Autoarea scenariului de la Juno şi Jennifer's Body va scrie scenariul, va fi şi producătorul noului film Universal, ”Sweet Valley”, conform Variety.
Diablo Cody se întoarce la liceu, semnând pentru scenariul şi producţia unei adaptări după seria de cărţi ”Sweet Valley Hight”, ecranizată de studiourile Universal. Mason Novick, Adam Siegel şi Marc Platt fac de asemenea parte din producători.
Studiourile Universal au ajuns la o înţelegere cu Cody şi reprezentantul acesteia, urmând să achiziţioneze drepturile de ecranizare ale cărţii scrise de Francine Pascal şi publicată de către Random House.
Povestea din seria ”Sweet Valley” urmăreşte viaţa a două gemene identice, dar cu personalităţi diferite - Elizabeth, practică şi sensibilă, şi Jessica, năbădăioasă şi moartă după băieţi - din oraşul fictiv Sweet Valley. Seria a cuprins peste 150 de cărţi între 1983 şi 2003, precum şi un serial TV cu 88 de episoade între 1994 şi 1997.
Universal a mai anunţat, săptămâna trecută, că nu va mai da bani tot restul anului pentru proiectele în derulare - mai puţin în situaţia în care se mişcă foarte repede sau au deja undă verde. Decizia studiourilor vine o dată cu lansarea cu succes moderat a filmului Jennifer s Body, al cărui scenariu e scris de Cody.
De asemenea, aceasta va produce şi ”Breathers: A Zombie's Lament” pentru Fox Searchlight.

 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells